Ahoj, mam dotaz. Mam samsung z fold 4 a mam problem se pripojit na android auto, pritom v aute problem neni, ostatni android i apple telefony mi to... Zobrazit příspěvek
Ahoj všem, po přechodu na UI 5.1 mi do HF přes bluetooth nepřechází hovor. Hudba nebo navigace slyšet je, ale hovor jen v telefonu. Odebral jsem a... Zobrazit příspěvek
Zdravím Vás všechny,měl bych jeden rychlý, pro Vás asi jasný ale pro mě záhadný dotaz...Rozhodl jsem se pro koupi Flipu 4 ale jsem z nabízených cen... Zobrazit příspěvek
Zdravím,
v přibližně 50 % případů, kdy otevřu/zaklapnu svůj Fold 3, se mi sám vypne a po chvíli zase zapne Bluetooth. Při tom se mi... Zobrazit příspěvek
Dobrý den, koupil jsem si telefon fold 4 s tím že už bude vychytané praskání velkého dispeje. Mýlil jsem se. Hned po 1 týdnu mi displei praskl a... Zobrazit příspěvek
Zdravím mám Galaxy Watch 5 a k nim telefon z Flip4.Při přijímání hovoru přes hodinky,běhám po bytě a hledám telefon,protože hovor se mi spojí pouze... Zobrazit příspěvek
Zdravím, nevíte prosím někdo, jestli je možné nastavit zobrazení upozornění a zpráv na vnějším displeji tak, aby zprávy bylo možné přečíst až po... Zobrazit příspěvek
Z ničeho nic dnes rano fold4 přestal se otevírat na 180°. A zase servis, a zase měsíc bez folda, a zase žádný náhradní mobil. Mel jsem Fold3 a byl... Zobrazit příspěvek
Zdravím, sestra si koupila v eshopu bazarový Flip a po rozbalení se zdá, že je bez folie na vnitřním displeji, nevadí to pro uznání případné... Zobrazit příspěvek
Ahoj komunito,
jdu na výzvědy-jsem pár dní šťastným majitelem Foldu 4 a docela rapidně před očima mizí baterka.Jak jste na tom s výdrží?Chápu,že... Zobrazit příspěvek
Dobry den. Behem tel. hovoru nikdy nemam dostupny internet ( data ). Kde by mohla byt chyba? Mam Z Fold 4, jsem v pasmu 5g pokryti a operator je... Zobrazit příspěvek
Dobrý den,
mám samsung flip 4 starý 3 měsíce. Telefon jsme jednou nabíjel skrze 100w nabíječku na notebook lenovo a od té doby mi při nabíjení... Zobrazit příspěvek
Zdravím, jen dotaz, uvažuje se o vylepšení funkcí na vnějším displeji? Nezdá se mi moc použitelný. Nezapnu přes něj ani Spotify, kdyz třeba... Zobrazit příspěvek
Zdravím, řeším dárek pro ženu. Líbí se jí Flip4, ale trochu řeším foťák. Ono teď má Honor20 a fotky docela ujdou (když může, tak mi krade můj... Zobrazit příspěvek