Zdravím Vás všechny,měl bych jeden rychlý, pro Vás asi jasný ale pro mě záhadný dotaz...Rozhodl jsem se pro koupi Flipu 4 ale jsem z nabízených cen... Zobrazit příspěvek
Custom List Message Item |
---|
Zdravím Vás všechny,měl bych jeden rychlý, pro Vás asi jasný ale pro mě záhadný dotaz...Rozhodl jsem se pro koupi Flipu 4 ale jsem z nabízených cen... Zobrazit příspěvek |
Ahoj, tohle mi začala psát Google peněženka... Má s tímto někdo nějakou zkušenost? Root ani nic takového nemám.... Zobrazit příspěvek |
Zdravím, v přibližně 50 % případů, kdy otevřu/zaklapnu svůj Fold 3, se mi sám vypne a po chvíli zase zapne Bluetooth. Při tom se mi... Zobrazit příspěvek Dobrý den já mám problém zavřu mobil samsung flip 3 a vypne se mi nevím co stim mám dělat musím ho m... Zobrazit příspěvek |
Dobrý den, koupil jsem si telefon fold 4 s tím že už bude vychytané praskání velkého dispeje. Mýlil jsem se. Hned po 1 týdnu mi displei praskl a... Zobrazit příspěvek Teď se mi se mi taky rozbil z fold 4 a narazil jsem na tohle při hlededání co stím a koupil jsem si ... Zobrazit příspěvek |
Zdravím mám Galaxy Watch 5 a k nim telefon z Flip4.Při přijímání hovoru přes hodinky,běhám po bytě a hledám telefon,protože hovor se mi spojí pouze... Zobrazit příspěvek Mám taky zapnuto,já ten hovor v hodinkách přijmu normálně ale spojí se mi v telefonu. Zobrazit příspěvek |
Zdravím, nevíte prosím někdo, jestli je možné nastavit zobrazení upozornění a zpráv na vnějším displeji tak, aby zprávy bylo možné přečíst až po... Zobrazit příspěvek Právě, že nenabízí nebo to alespoň nemůžu nikde najít. Telefon mám nový, třeba na to ještě narazím, ... Zobrazit příspěvek |
Dnes mi vyskočila pravidelná aktualizace Zobrazit příspěvek |
Z ničeho nic dnes rano fold4 přestal se otevírat na 180°. A zase servis, a zase měsíc bez folda, a zase žádný náhradní mobil. Mel jsem Fold3 a byl... Zobrazit příspěvek |
Zdravím, sestra si koupila v eshopu bazarový Flip a po rozbalení se zdá, že je bez folie na vnitřním displeji, nevadí to pro uznání případné... Zobrazit příspěvek Dobrý den, pokud je to z bazaru, je to komplikované. Za prvé úplně nevím, jakou pojistku sestra má? ... Zobrazit příspěvek |
Ahoj komunito, jdu na výzvědy-jsem pár dní šťastným majitelem Foldu 4 a docela rapidně před očima mizí baterka.Jak jste na tom s výdrží?Chápu,že... Zobrazit příspěvek Ahoj. Musím se připojit. Já jsem zvědavý, co baterka vydrží, jsem čerstvý majitel Foldu4, nadělil js... Zobrazit příspěvek |
Dobry den. Behem tel. hovoru nikdy nemam dostupny internet ( data ). Kde by mohla byt chyba? Mam Z Fold 4, jsem v pasmu 5g pokryti a operator je... Zobrazit příspěvek |
Dobrý den, mám samsung flip 4 starý 3 měsíce. Telefon jsme jednou nabíjel skrze 100w nabíječku na notebook lenovo a od té doby mi při nabíjení... Zobrazit příspěvek Díky za odpovědi. Je to přesně, jak psal Vsil. Musí se nechat na nabíječe a po nějaké době se telefo... Zobrazit příspěvek |
Zdravím, jen dotaz, uvažuje se o vylepšení funkcí na vnějším displeji? Nezdá se mi moc použitelný. Nezapnu přes něj ani Spotify, kdyz třeba... Zobrazit příspěvek Použij CoverScreen OS https://play.google.com/store/apps/details?id=apps.ijp.coveros Zobrazit příspěvek |
Ahoj, nevíte prosím který je to motiv z vánoční reklamy na vnější displej? Díky Zobrazit příspěvek |
Dnes ráno aktualizace na A13 i na Z Flip3 Zobrazit příspěvek Také již mám nainstalováno. Zatím žádný zádrhel, dokonce zůstalo zachováno i nestandardní nastavení ... Zobrazit příspěvek |
Zdravím, řeším dárek pro ženu. Líbí se jí Flip4, ale trochu řeším foťák. Ono teď má Honor20 a fotky docela ujdou (když může, tak mi krade můj... Zobrazit příspěvek Á informace jedna paní povídala, takový mám "nejradši" 🙄 Flip3 mám už přes rok, nic mě neodchází, c... Zobrazit příspěvek |
|
|
Zdravím, vlastním Z flip 4 a ještě nedorazil android 13. Už někdo aktualizoval? Děkuji Zobrazit příspěvek Hezký den, pokud vím, tak pro český trh ještě není aktualizace dostupná...zatím by měla být uvolňová... Zobrazit příspěvek |
Dobrý den, koupil jsem si Z flip a měl jsem dostat na 12 měsíců Disney + .Nevíte kde to najdu nebo jaký postup je k tomu abych se k tomu... Zobrazit příspěvek |
Uživatel | Počet like |
---|---|
5 | |
3 | |
3 |