Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

A je to tady

(Téma vytvořeno: 14-12-2022 02:18 PM)
1412 Zobrazení
Skotinko
Journeyman
Možnosti
Z ničeho nic dnes rano fold4 přestal se otevírat na 180°. A zase servis, a zase měsíc bez folda, a zase žádný náhradní mobil. Mel jsem Fold3 a byl 2 krát v opravě. To mě už *****...🤬

image

18 Odpovědi
volhpe
Pioneer
Možnosti
Kupit si obyčejnou s22 + a je po problému ten kloub bude vždy problém
0 Like
CoE
Navigator
Možnosti
Zkuste využít službu Moje Galaxy premium servis:

https://www.samsung.com/cz/support/mojegalaxy/

Mám osobní zkušenost. Telefon si vyzvedne kurýr na adrese, kterou si zvolíte a po dobu opravy dostanete náhradní telefon. Váš telefon poté bude přednostně opraven.
Využil jsem kdysi u S7 Edge, dostal jsem náhradní S7 Edge a za týden jsem měl telefon zpět opravený.

Abych nezapomněl...telefon musíte mít koupený jako nový z oficiální distribuce... alespoň dříve to tak platilo.
Kazi-S24U-
Helping Hand
Možnosti
Já vás nechápu proč si kupujete tuhle skládačku 🙈 je to pořád nedodělaný nepraktický a problémový. Už jen ten přechod sei hnusil když jsem to měl v ruce.
0 Like
Mobilak
Pioneer
Možnosti
Že by to byl prach v kloubu? 🤔
0 Like
Skotinko
Journeyman
Možnosti
Dostal zprávu ze servisů "vada způsobena displejem". Takže není to kloub.
0 Like
Mobilak
Pioneer
Možnosti
Tak sražený displej?! To se mi zdá nepravděpodobné. Výrobce ví určitě víc, než my. Fandím tomu a obdivuji odvahu kupujících, ale sám bych si to zatím nekoupil. Ale bez vás by se vývoj zastavil. 👍
0 Like
Skotinko
Journeyman
Možnosti
Nevím, kde je pravda, ale vrátili zpátky peníze, a zase jsem si koupil fold4:)
Mobilak
Pioneer
Možnosti
👍
0 Like
Kkozi
Pioneer
Možnosti

Akorát řešim to samé. Jen jsem si teda všim, že se mi kolem kloubu objevuje nějaké lepidlo. Zkusil jsem vyčistit ty mezery kolem kloubu a krom pár chlupů a nějakýho kusu textilního vlákna jsem z toho nic nedostal. Pravděpodobně se tam uvolnil kartáček, který je podél. Na jedné straně je, ale tady byl jen na kousku.
Zkusil jsem to ještě nějak vydloubnout, ale neúspěšně, tak s tim taky povalim do servisu. Jen jsem si teda ten zadní kryt docela poškrábal, pač jsem to zkoušel i kusem plíšku a ***** jsem nevědomě škrábnul. 

Čet jsem před chvílí na netu, že se to někomu právě stalo, že se uvolnil ten kartáček a vniknul do kloubu a pak to nešlo pořádně otevřít.

Jinak ty kecy od některejch lidí tady jsou na facáka. Člověk řeší problém a zeptá se v komunitě a dostane dotazy, proč si to jako kupoval a jak je to strašnej telefon apod. 
Pro mě osobně je FOLD 4 absolutní top telefon, co jsem kdy měl.