Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Fold 5 one UI7 problém s Bluethoot

(Téma vytvořeno: 30-05-2025 10:50 PM)
143 Zobrazení
Lukpav15
Pathfinder
Možnosti
Ahoj, nemate nekdo na foldu5 po aktualizaci problem k pripojovani bluethoot zarizenim? Mame 5 firemnich aut a jedno sve a na vsech se nechce telwfon pripojit k autu pro hovory....bluethoot je vyple, kdyz dam hledat nic nenajde, kdyz mobil restartuju, tak se pripoji....ale po vypnuti zapalovani a znovu nastartovani se uz nepripoji....mobil jsem restartoval ***** nekolikrat....na one UI 6.1 nebyl zadny problem....nevite co s tim? Dekuju
0 Like
3 Odpovědi
dejvidek_cz
Troubleshooter
Možnosti

Zdravím, nejste bohužel sám s tímto problémem, univerzární rada neexistuje, nicméně zkuste resetovat WiFi (a Bluetooth), jděte do menu volání a "vytočte" číslo "*#2663#", v následujícím menu vyberte POUZE položku "Refresh WiFi Version", telefon se automaticky IHNED restartuje. Nedojde ke smazání uživatelských dat.

Další možností je vypnout optimalizace baterie u bluetooth, jděte po ose Nastavení -> Aplikace -> Vaše aplikace -> Zobrazit systémové aplikace, pak zpátky na přehled aplikací, vyberte "Bluetooth" -> Baterie a nastavenit "Bez omezení", to samé udělejte u aplikace "Bluetooth Agent", restartujte telefon.

Uživatelům pochopitelně i jinde byla nabízena rada ve formě "wipe cache partition" a nebo dokonce uvedení telefonu do továrního nastavení, ale nic z toho nepomohlo.

Nicméně podle toho co jsem zjistil, tak vyřeší to až nějaká systémová oprava ze strany Samsungu, zda a kdy se jí dočkáme nikdo netuší, Samsung v tomto směru prakticky nekomunikuje.

S25 Ultra 1TB, Android 16, One UI 8 (Beta 3), Buds 3 Pro
Zálohujte si data! (než o ně přijdete!)
Zhuvader
First Poster
Možnosti
Mal som problém s pripojením zariadení k môjmu telefónu S21 Ultra. Nijako som nevedel pripojiť svoje slúchadlá – zobrazovala sa chyba párovania so zariadením.
Táto rada mi veľmi pomohla, pretože po zadaní tohto príkazu a reštarte telefónu som bez problémov pripojil svoje slúchadlá. Ďakujem!

Lukpav15
Pathfinder
Možnosti
Dekuji za pomoc, vse jsem udelal podle vaseho navodu, jednou se mi mobil pripojil v aute a odbte doby nic....takze to ju seper, nechapu ze na tohle nereaguji, vzdyt to neni normalni....potrebuju byt pripojeny k autu kvuli praci, vyrizovat hovory a nikdo to neresi....dokazu pochopit ze se stala chyba (ikdyz vzhledem k tomu jak dlouho ladili one UI 7 ani moc ne) ale prece musi nejak reagovat u tak zavazne chyby.....
0 Like