Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Fold 4 záruční výměna folie

(Téma vytvořeno: 23-08-2024 09:15 PM)
587 Zobrazení
DedaCZ
Journeyman
Možnosti
Dobrý den, zdravím všechny uživatele. 
Mám dotaz ohledně reklamace zařízení fold. Řekl bych rutinní problém s odlepovanim folie v místě ohybu. Na oficiálních stránkách jsem se dočetl že výměna folie je 2x ročně zdarma. Vydal jsem se proto do servisu samsung, kde mi bylo sděleno, že sice mám produkt od samsungu, ale bohužel moje zařízení je určené pro Anglii, proto nejsou schopní mi záruční opravu provést. Zajímalo by mě proč. Koupil jsem telefon u Mironetu, mám záruku řešit u nich? Nebo prostě nepochodim a zakoupil jsem telefon bez podpory v naší republice....
0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
Eazy
Big Cheese
Možnosti
Dobrý den, bohužel se nejedná o telefon určený pro náš trh a tedy se takto může jak servis, či podpora na prodejně, zachovat.

Ideální tedy řešit s prodejcem. Ale moc nechápu, jakým stylem budou řešit oni...

Galaxy S25 Ultra | Galaxy S25 | Galaxy Book4 Pro | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Buds3 Pro | Galaxy Ring

Zobrazit řešení v původním příspěvku

11 Odpovědi
danisp1704
GrandMaster
Možnosti
Zdravim Vás DedaCZ,asi by som to riešil v Mironete.Výmenu vnútornej fólie bude riešiť časom každý pouzívateĺ či foldu alebo flipu,ja som to riešil origo v Samsungu v Ba -v Shopping Palace,fold-4 zakúpený v Tt z Orange.Potreboval som k tomu faktúru o zakúpení,a po výmene fólie, mi v danom servise povedali,že mám nárok ešte na dve výmeny,ale vždy treba ísť s doloženou faktúrou o kúpe.Čiže u mňa super,výmena samozrejme zdarma.
0 Like
Řešení
Eazy
Big Cheese
Možnosti
Dobrý den, bohužel se nejedná o telefon určený pro náš trh a tedy se takto může jak servis, či podpora na prodejně, zachovat.

Ideální tedy řešit s prodejcem. Ale moc nechápu, jakým stylem budou řešit oni...

Galaxy S25 Ultra | Galaxy S25 | Galaxy Book4 Pro | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Buds3 Pro | Galaxy Ring
DedaCZ
Journeyman
Možnosti
Pokud bych si opravu byl ochotny zaplatit, bude autorizovaných servis schopen opravu provést?
0 Like
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den @DedaCZ
pokud se jedná o zařízení z jiného trhu, tak Vám to tady místní prodejci v Samsung prodejnách ani nemůžou vyměnit, Mironet není ani oficiální partner.
S chytrým prstenem je to obdobné, můžete si ho zakoupit např. přes Německo, ale případnou reklamaci také řešit v Německu.

DedaCZ
Journeyman
Možnosti
Takže ani při případném nezáručním servisu nepochodím?
0 Like
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
To si myslím, že by nemusel být extra problém, ale fólii a vyměnu si zaplatíte.

0 Like
Eazy
Big Cheese
Možnosti
Já bych jako první možnost volil telefonát s dotazem na nejbližší prodejnu. Až poté servis...

DedaCZ
Journeyman
Možnosti
Nemáte představu, kolik to stojí s prací? Je to fold 4. Koukal jsem na samostatnou folii a pohybuje se to v rámci pár set korun. Netuším kolik by mohla stát práce k tomu.
0 Like
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
No vyměnit fólii na skládačce není tak jednoduché jako u klasických telefonů. Tohle bych si pro jistotu vyměnil na ofiko prodejně či servisu, akorát to nebude zdarma.

0 Like