Pořídil sis nový Galaxy Z Fold7, Galaxy Z Flip7 nebo Galaxy Z Flip7 FE? Poděl se s námi o své zkušenosti a získej sluchátka Galaxy... Zobrazit příspěvek
Poraď se ohledně výběru toho nejvhodnějšího zařízení a příslušenství se Samsung expertem, aby maximálně odpovídalo tvým požadavkům. Live chat je... Zobrazit příspěvek
Podařilo se někomu sehnat nějaké dobré pouzdro? Mám ráda i skrytem kloubu a ideálně i předního displeje. Nikde nemůžu nic kloudneho sehnat....
Zobrazit příspěvek
Po roce se folie v ohybu zvlnila a opravu nebrali jako záruční, ale pouze v rámci vstřícného kroku!
To mám mít příště po roce už napořád... Zobrazit příspěvek
Ahoj, už se někomu povedlo vygenerovat unikátní kód pro získání Buds 3, kliknu na vyhody a registraci recenze a nic... hodí mě to na stránku a... Zobrazit příspěvek
Ahoj Community,
jen hlásím, že pro majitele nových skládaček, kteří využívali aplikaci Good Lock, respektive její moduly, tak již je většina... Zobrazit příspěvek
Ahojte. V pondelok od 18.30 mozete sledovat live stream o novinkach a tiez Duppy s Patrikom porozpravaju s svojich zazitkoch z Talianska.
... Zobrazit příspěvek
Přibližně po roce a půl odešla část displeje u Flipu 5 u kloubu, viz. foto. Telefon od začátku téměř nezavírám, tak mě to dost překvapilo. Záruka... Zobrazit příspěvek
Mám od včerejška nový Z-Flip7 a oproti Z-Flip6 se strašně moc přehřívá, úplně vaří i když se na něm "nic" neděje... má někdo podobné... Zobrazit příspěvek
Zdravim, zakoupil jsem Fold7 a chtel jsem uplatnit bonus na sluchatka, ale po rozkliknuti banneru v sekci vyhody se ukaze jen banner Foldu7 a nejde... Zobrazit příspěvek
Ahoj všem. Vím že fold 7 nepodporuje pero ale je naka alternativa jak ho nahradit?
Přemýšlím o koupi ale pero potřebuji!
Moc děkuji za... Zobrazit příspěvek
Pořídil sis nový Galaxy Z Fold7, Galaxy Z Flip7 nebo Galaxy Z Flip7 FE? Poděl se s námi o své zkušenosti a získej sluchátka Galaxy... Zobrazit příspěvek
Fold 7 je revolucí v rámci vývoje skládacích Samsungů. Venkovní displej má konečně dostatečnou šířku na to aby posloužil na každodenní práci a není... Zobrazit příspěvek
Tedy, telefon je to krásný, ale po pár minutách jsem našel dost chyb. Mnohem slabší signál na 5g, aplikace peněženka padá a telefon pěkně topí! Co... Zobrazit příspěvek
Nerozumím, proč se Samsung tak zběsile snaží o tenký telefon, když mu to stejně nejde. Podívejte se na prodeje tenkého telefonu Samsung S25 Edge,... Zobrazit příspěvek
Galaxy Unpacked 2025 právě proběhl, my jsme byli u toho a vítáme v rodině Samsung nové produkty Z Fold7 | Z Flip7 | Z Flip FE. Chytré... Zobrazit příspěvek
I want to register to One UI 8 beta program as per https://developer.samsung.com/one-ui-beta but i have no "become a beta tester" banner in... Zobrazit příspěvek