Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Něco jako šipka myši na displeji

(Téma vytvořeno: 22-05-2025 09:31 PM)
480 Zobrazení
spacir26
Explorer
Možnosti

Zdravím, z ničeho nic se mi objevila šipka na displeji Flip 5 po otevření telefonu. Po dotyku to zmizí. Nesetkal se s tím už někdo? Nemůžu nikde najít proč se to stalo nebo co to může být. Zatím jsem tovární nastavení nezkoušel. Dělal jsem screenshot bočními tlačítky ale ta šipka se tam neukázala. Předem děkuji za rady.

2 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
Jhsoftserv
Helping Hand
Možnosti
Neviem kde je to vo vašom menu, na s25 ultra je to nastavenia/informacie o telefóne/ a dolu sú (u mňa v modrom) voľby, je tam reset a nasledne vyhľadať ale reset wifi a bluetooth, ak to tak nemáte stačí vojsť do nastavení, kliknúť na ikonku lupy, a zadať vyhľadať reset, a ponúkne sa množstvo druhov resetu, vyberiete resetovanie wifi a bluetooth ( alebo niečo v tomto zmysle)
1. Samsung S25 Ultra 12GB / 1TB, Titanium Gray, Android 15, One UI 7.0, S938BXXS5AYF4 + Galaxy Buds3, Amazfit GTR 47, Stainless Steel, 1.3.8.04
2. Oneplus 6 8/256 GB, Android 15, lineage 22.2, 3. Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Android 15, lineage 22.2

Jh.soft.serv - 14 phones - 1/2 years cycle rate - 21.43% conservation

Zobrazit řešení v původním příspěvku

Řešení
spacir26
Explorer
Možnosti

Zdravím, tak zdá se že po poslední aktualizaci je problém vyřešen. Šipka zmizela.

edit: dnes večer se zase objevila 😞

Zobrazit řešení v původním příspěvku

12 Odpovědi
Jhsoftserv
Helping Hand
Možnosti
Už sa to tu niekde riešilo, nenájdem kde, súvisí pravdepodobne s Bluetooth pripojeniami (treba pozrieť spáované zariadenia, napr. pripojená klávesnica, a pod.).
1. Samsung S25 Ultra 12GB / 1TB, Titanium Gray, Android 15, One UI 7.0, S938BXXS5AYF4 + Galaxy Buds3, Amazfit GTR 47, Stainless Steel, 1.3.8.04
2. Oneplus 6 8/256 GB, Android 15, lineage 22.2, 3. Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Android 15, lineage 22.2

0 Like
spacir26
Explorer
Možnosti
Díky za odpověď, zkusil jsem vypnout bluetooth a nedělá to. Takže to dělá Bluetooth. Měl jsem připojenou myš přes bluetooth ale tu jsem odebral. A tohle po ní zůstalo.
0 Like
Jhsoftserv
Helping Hand
Možnosti
Tak ste aspoň dospeli k príčine, osobne by som ešte pre istotu resetoval pripojenia v nastaveniach pripojení

0 Like
spacir26
Explorer
Možnosti
Tu myš už nepoužívám druhý den, kde v nastavení naleznu reset připojení Bluetooth?Ta šipka stále zůstává na tom displeji poté co zase zapnu Bluetooth. A ten musí mít zapnutý kvůli hodinkám.
0 Like
Řešení
Jhsoftserv
Helping Hand
Možnosti
Neviem kde je to vo vašom menu, na s25 ultra je to nastavenia/informacie o telefóne/ a dolu sú (u mňa v modrom) voľby, je tam reset a nasledne vyhľadať ale reset wifi a bluetooth, ak to tak nemáte stačí vojsť do nastavení, kliknúť na ikonku lupy, a zadať vyhľadať reset, a ponúkne sa množstvo druhov resetu, vyberiete resetovanie wifi a bluetooth ( alebo niečo v tomto zmysle)

spacir26
Explorer
Možnosti
Update: dnes se ta šipka objevila znova, po spárování koloběžky Segway a povolení funkce airlock, která funguje jako vstupní zařízení. Takže tohle asi neodstraním pokud budu funkci airlock na koloběžce používat.
0 Like
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Dobrý deň.

Už sa to tu riešilo, ale nedoriešilo. Zatiaľ sa toto vždy objavilo v prípade, že sa pripojila periféria značky Huawei.

Hodinky akej značky používate?

0 Like
spacir26
Explorer
Možnosti
Hodinky mám ultry. Ale dělá to ta koloběžka, že funguje jako vstupní zařízení. Když to jako vstupní zařízení vypnu tak nejde ta funkce airlock na té koloběžce a nedělá to tu chybu. Ale když to zapnu jako vstupní zařízení tak se ta šipka objeví.1747984896692.jpg1747984896707.jpg
0 Like
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti
V takom prípade bohužiaľ pre Vás nemám ďalšie informácie. Už sme to druhý krát poslali na preverenie, zatiaľ, bohužiaľ, bez odpovede 🤔
0 Like