Tohle tady ještě nebylo! Spustili jsme nadupanou soutěž pro milovníky skládacích telefonů Galaxy Z. Poděl se s námi o své zážitky,... Zobrazit příspěvek
Získejte rychlou odbornou pomoc s vyhrazenou podporou přesně tehdy, když ji nejvíce potřebujete
Zjistit víceCustom List Message Item |
---|
Tohle tady ještě nebylo! Spustili jsme nadupanou soutěž pro milovníky skládacích telefonů Galaxy Z. Poděl se s námi o své zážitky,... Zobrazit příspěvek |
Ahojte. Dnes mi zhasol vnútorný displej na z Flip 6 ,ide iba vonkajší a to ma dosť veľa obmedzení ešte, že so, si dal cez good lock aj nastavenia... Zobrazit příspěvek .každopádne každému odporúčam si dat do good locku nastavenia ,potom je jednoduchšie sa dostať do te... Zobrazit příspěvek |
Zdravím, skoro dva roky jsem měla Flipa 5ku a teď jsem přešla cca před měsícem na 6ku a jsem tedy dost zklamaná. Displej je na... Zobrazit příspěvek Jak jste ten telefon instalovala? Pokud jste obnovila předchozí telefon ze zálohy včetně všech nasta... Zobrazit příspěvek |
Tak já mám těch telefonů víc,v ČR servis Samsung zadarmo neudělá nic,už jsem tam jednou volal a prvn... Zobrazit příspěvek |
Zdravím. Chtěl bych se zeptat, jestli je bezplatná výměna fólie u tohoto telefonu jen po dobu záruky anebo i po záruce? Manželce to ve zlomu poprvé... Zobrazit příspěvek |
Ahoj, podařilo se někomu vyřešit problém po aktualizaci na One UI7 s připojením k wifi a bluethoot? Wifi mi nejde vůbec, bluethoot se připojení jen... Zobrazit příspěvek |
⚠️ UPOZORNENIE PRE MAJITEĽOV SAMSUNG GALAXY Z FLIP4 ⚠️ Po aktualizácii na Android 15 (One UI 7) môže dôjsť k závažnej chybe, kedy sa... Zobrazit příspěvek Dobrý deň @Draugur Máme tu druhé podobné vlákno v priebehu pár hodín... https://eu.community.samsung... Zobrazit příspěvek |
Ahojte, chcem sa opýtať, či má niekto rovnaký problém ako ja. Po aktualizácii môjho Flip 4 na Android 15 / UI 7.0 sa telefón začal vypínať pri... Zobrazit příspěvek Zdravím, co tam máte aktuálně za verzi fw? První verze Androidu 15 co vyšla na Flip 4 je HYD9, ale u... Zobrazit příspěvek |
Ahoj, nemate nekdo na foldu5 po aktualizaci problem k pripojovani bluethoot zarizenim? Mame 5 firemnich aut a jedno sve a na vsech se nechce... Zobrazit příspěvek Dekuji za pomoc, vse jsem udelal podle vaseho navodu, jednou se mi mobil pripojil v aute a odbte dob... Zobrazit příspěvek |
Zdravím, nějaké nápady? Zařízení: Samsung Galaxy Z Fold6 (SM-F956B) Verze systému: Android 15, One UI 7 ... Zobrazit příspěvek |
Dnes mi přestala chodit oznámení na vnějším displeji. Nechápu, co se stalo... neví někdo co s tím??? Zobrazit příspěvek |
Zdravím, z ničeho nic se mi objevila šipka na displeji Flip 5 po otevření telefonu. Po dotyku to zmizí. Nesetkal se s tím už někdo? Nemůžu nikde... Zobrazit příspěvek Zdravím, tak zdá se že po poslední aktualizaci je problém vyřešen. Šipka zmizela. edit: dnes večer s... Zobrazit příspěvek |
Včera prišla dlho očakávaná aktualizácia. Vždy mám rád všetko aktualizované nikdy nečakám a väčšinou som zástanca zmien, nezvyknem frflat keď... Zobrazit příspěvek že by tolik lidí v jeden moment mělo stejnou závadu: https://eu.community.samsung.com/t5/galaxy-z-fo... Zobrazit příspěvek |
Ahoj,mám takový laický dotaz Už rok a půl mám Flip a popravdě už mě trochu děsí, že nemám ani náznak toho,že by se fólie měla odlepovat... ... Zobrazit příspěvek Samsung nyní nabízí zákazníkům možnost bezplatné výměny ochranné fólie až čtyřikrát během dvou let o... Zobrazit příspěvek |
Zdravím neviem ci som prvý ale som si všimol že sms aj ked mam prevolenu simku kde mam sms zadarmo mi to stalo v sms správach prepina na kartu kde... Zobrazit příspěvek Vyskúšal som to takto ze vybral som fyzickú kartu aby to telefón zaregistroval a potom som ju dal na... Zobrazit příspěvek |
I play the game "Rocket league sideswipe", which renders like this after the update to oneui 7. The... Zobrazit příspěvek |
To možná dava smysl ze to bude spíš ta folie snad pac to vydává zvuky při otevření ,ale ne vždy a př... Zobrazit příspěvek |
Ahojte. Po poslednej aktualizácii na Flip 6 mi prestal úplne reagovať vnútorný displej. Nepomohol ani reštart, wipe data, factory... Zobrazit příspěvek |
Test Samsungu Galaxy Z Flip3 je u konce. Pant véčka přežil dvojnásobek deklarovaného počtu přeložení Samsung u... Zobrazit příspěvek |
To jako opravdu, kdyz pridam do velke slozky devatou aplikaci, tak ji nevidim a misto ni se objevi 3 tecky....a musim rozkliknout celou slozku... Zobrazit příspěvek Jako opravdu... jak jinak by jste chtěl balíček otevřít? V původním provedení se musel balíček rozkl... Zobrazit příspěvek |
Uživatel | Počet like |
---|---|
8 | |
7 | |
7 |