Test Samsungu Galaxy Z Flip3 je u konce. Pant véčka přežil dvojnásobek deklarovaného počtu přeložení Samsung u... Zobrazit příspěvek
Custom List Message Item |
---|
Test Samsungu Galaxy Z Flip3 je u konce. Pant véčka přežil dvojnásobek deklarovaného počtu přeložení Samsung u... Zobrazit příspěvek |
To jako opravdu, kdyz pridam do velke slozky devatou aplikaci, tak ji nevidim a misto ni se objevi 3 tecky....a musim rozkliknout celou slozku... Zobrazit příspěvek Jako opravdu... jak jinak by jste chtěl balíček otevřít? V původním provedení se musel balíček rozkl... Zobrazit příspěvek |
Dobrý den, po aktualizaci na ONE UI7 se mi do složky Moje soubory ukládají fotky, které jsem poslal třeba přes Whatsapp. Pokud jsem... Zobrazit příspěvek |
Mám Z Fold 5 a včera jsem stahoval nový android a OneUI 7 a všiml jsem si že z funkce Always on zmizela možnost dát obrázek nebo animaci a pod... Zobrazit příspěvek |
Pekný deň, ďakujeme za informáciu. Neváhajte prípadne spísať Vaše dojmy či postrehy z predmetnej akt... Zobrazit příspěvek |
Zdravím, jen pro info dnes dorazila aktualizace na UI 7 na Fold 5....zatim stahuju... Zobrazit příspěvek Ahoj, takze aktualizace trvala pomerne kratce, vse v pohode, telefon se hodne zrychlil...peknejsi an... Zobrazit příspěvek |
Ahoj, uz jsem fakt zoufala, mam od lonskeho leta flip5, vse super, ale nevim kdy to zacalo nebo zda to bylo od zacatku, ale neuveritelne me to v... Zobrazit příspěvek Dekuji moc za reakce a navod. Asi jsem na to konecne ted prisla, ale stale to budu jeste zkoumat. Be... Zobrazit příspěvek |
Dnes vydána opravná aktualizace Zobrazit příspěvek Doplnění o info o aktualizaci, ale každý si pak může toto info zjistit ve svém Nastavení - Aktualiza... Zobrazit příspěvek |
Zdravim, na Zflip5 jsem si nastavil rutinu 2x poklep na tel. a vytvorim screenshot. Ale prestalo mi to vyhovovat. Tak jsem to chtel smazat a v... Zobrazit příspěvek |
Hey everyone, Right after updating my Galaxy Z Fold 6 to One UI 7, the main (inner) screen's touchscreen completely stopped... Zobrazit příspěvek Pekný deň, mrzí ma, že u Vás nastali takéto problémy. Vami popisované problémy sa občas objavia obvy... Zobrazit příspěvek |
Zdravím, jak se Vám líbí aktualizace Android 15, OI 7.0??? Já osobně teda nadšená vůbec nejsem... Zobrazit příspěvek Jsem zklamaný na fold 5 absolutně nevyužitý prostor na hlavni strance pro witgety zustane tam tolik ... Zobrazit příspěvek |
Ahoj, na s25 je k dispozici na UI 7 Widget Now Brief, ale po aktualizaci ho na fold 6 nevidím. To je vlastnost nebo chyba u mě? Díky Zobrazit příspěvek Nic nie je ohladom vykonu hardwaru, netrepme tu zas hluposti :). Now brief ide aktivovat aj na OneUI... Zobrazit příspěvek |
je to tu Zobrazit příspěvek Nevíte, zda absence Now Brief je záměr nebo jen bug? Now Bar vidím, ale ten Widget s Now Brief ne. D... Zobrazit příspěvek |
Ahoj, nemel by nekdo relevantni informaci, proc pro fold6 nejde objednat samsung care? Nabizi mi to tam jen do flipu/foldu 5, ale 6ky, tym vubec v... Zobrazit příspěvek Dobre odpoledne, ja nemam cas obvolavat certy a dabliky, ta sluzba ma byt funkcni a neni. Tim to pro... Zobrazit příspěvek |
Zdravím mam otazku funguje e sim dual aj na Flip5 lebo na A55 5G funguje to ze keď mam 2 e sim tam to funguje netreba mať fyzickú kartu lebo jednu... Zobrazit příspěvek Dvě aktivní esim opravdu jdou na některých zařízeních použít. Mám vyzkoušené A35, A36, A54, A55, řad... Zobrazit příspěvek |
Nejjednodušší bude uvést telefon do továrního nastavení, data obnovit ze zálohy. Dle množství dat ot... Zobrazit příspěvek |
|
Mam z flip 5 a na druhym displeji nejde nastavit panel nastroju. Je nekde ta moznost? Chtel bych pridat zapinani a vypinani polohy abych nemusel... Zobrazit příspěvek Tak doufam ze dalsi aktualizace pomuze, protoze je to docela uzivatelsky dilezity Zobrazit příspěvek |
Cena je takřka 50tis, a telefon nemá autofokus na 3 ze 6 kamer? Proč se tak šetří? Proč také základní a + modely v S sérii také nemají AF na... Zobrazit příspěvek |
Od 20.2.2025 nejdou po aktualizaci Samsung Cloud provádět zálohy na ZFLIP6 ani na tabletu S9... co se stalo? Víte prosím někdo? Zobrazit příspěvek Tak po březnové aktualizaci i při zapnuté VPN aktualizace zase fungují normálně. Zobrazit příspěvek |
Uživatel | Počet like |
---|---|
5 | |
4 | |
4 |