Včera prišla dlho očakávaná aktualizácia. Vždy mám rád všetko aktualizované nikdy nečakám a väčšinou som zástanca zmien, nezvyknem frflat keď zmenia ikonku a podobne. Ale aspoň na Z Fold4 je toto nové UI......škaredé? Proste rozloženie plochy je komické, ikony sú smiešne "stlačené", plocha použiteľného displeja sa zmenšila (viď foto). Vznikli tam prázdne miesta a nedá sa s tým nič robiť. Widget počasia ako z čias Galaxy S3 tomu tiež nepomáha, bol krásny priehľadný, to čo tam je teraz mám chuť dať preč. Notifikácie alá Čína sa dajú zniesť mal som predtým Poco, našťastie sa ale dá vrátiť stará verzia aj keď dosť krkolomne ale menu ktoré je taktiež z číny sa zmeniť nedá a to už je za mňa väčší problém, to bola vec ktorá mi vadila aj na Poco. Ďalej úplne zmizla možnosť "spodnej lišty". Bud tam je natrvalo alebo nová "smart" možnosť keď potiahnete hore, už nefunguje podržanie na spodu aby sa objavila. Za mňa teda viac mínusov ako plusov a to ma mrzí. Vy ste na tom ako?
Edit: ešte som zabudol na posledné aplikácie (potiahnutie hore) už je ako v jablku a klasická možnosť zmizla aj cez Good Lock.......ale ikonka kalkulačky je za mňa najkrajšia akú som videl❤️😂😂
Edit 2: som ***** 🤦♂️ to pozadie sa dá dať preč (počasie) ale ja som hľadať priehľadnosť a stačilo odznačiť "pozadie"