Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Z Flip 5 display

(Téma vytvořeno: před 4 týdny)
112 Zobrazení
DennyVonPrague
Helping Hand
Možnosti
Ahoj,mám takový laický dotaz
Už rok a půl mám Flip a popravdě už mě trochu děsí, že nemám ani náznak toho,že by se fólie měla odlepovat...
Můj dotaz tedy zní..Můžu si jí v rámci záruky nechat přelepit preventivně?
Vyřešilo by to aspoň škrábance 
Děkuju předem za odpovědi 
0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @DennyVonPrague
chápu, jak to myslíte, ale tady bude záležet na tom, na koho natrefíte v servise. Případně bych zkusil někoho na prodejně Samsungu. Druhá věc je, že pokud fólii z výroby přelepíte, nikde není psáno, že bude tak dobře držet jako ta původní. Tzn. abyste toho nelitoval. Určitě nedoporučuji ji případně záměrně poškozovat. Tady je rozhodnutí asi přímo na Vás.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

5 Odpovědi
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @DennyVonPrague
chápu, jak to myslíte, ale tady bude záležet na tom, na koho natrefíte v servise. Případně bych zkusil někoho na prodejně Samsungu. Druhá věc je, že pokud fólii z výroby přelepíte, nikde není psáno, že bude tak dobře držet jako ta původní. Tzn. abyste toho nelitoval. Určitě nedoporučuji ji případně záměrně poškozovat. Tady je rozhodnutí asi přímo na Vás.

dejvidek_cz
Helping Hand
Možnosti
Zdravím, zákonná záruka se vztahuje na vady výrobku, nebo jeho příslušenství, nic jako preventivní oprava neexistuje. Tedy výměna by byla na váš účet.
S25 Ultra 1TB, Android 16, One UI 8 (Beta), Buds 3 Pro
Zálohujte si data! (než o ně přijdete!)
DennyVonPrague
Helping Hand
Možnosti
Zkusím zajít na pobočku v Ječné, kde byl telefon pořízen
Díky 🙏
DennyVonPrague
Helping Hand
Možnosti
To je asi dost možný, ale vzhledem k tomu ,že všem koho znám a má Flipa se už folie otrhaly tvl,tak nějak nemám dobrej pocit z toho,že se u mě ještě nic takovýho neděje 😅
0 Like
Berserkr666
Explorer
Možnosti

Samsung nyní nabízí zákazníkům možnost bezplatné výměny ochranné fólie až čtyřikrát během dvou let od zakoupení zařízení*. Tato nabídka platí pro modely Galaxy Z Fold3 5G, Z Flip3 5G a novější, tedy i nejnovější Samsung Galaxy Z Fold6 či Z Flip6. V prvním roce od zakoupení pak mají zákazníci nárok na dvě bezplatné výměny a ve druhém roce na další dvě. Pro využití této služby je nutné předložit doklad o nákupu.

0 Like