Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

První dojmy flip 7

(Téma vytvořeno: 15-07-2025 10:33 PM)
246 Zobrazení
Ifen
Voyager
Možnosti
Tedy, telefon je to krásný, ale po pár minutách jsem našel dost chyb. Mnohem slabší signál na 5g, aplikace peněženka padá a telefon pěkně topí! Co dodat. Ale koupě nelituji, snad to odladí. A také uvidíme tak po týdnu, snad si vše sedne a těch pár much vyřeším.
8 Odpovědi
Borderka
Hotshot
Možnosti
Super, kde si si ho kupoval?
0 Like
JeoCZ
Hotshot
Možnosti
Dobrý den, to nezní příliš optimisticky. Snad to tedy Samsung opraví. Můžu se zeptat, s čím to srovnáváte? Manželka má Flip6 se Snapem a topit občas umí pěkně. A signál nemáme teda dobrý ani jeden (já s S25+), hlavně např. vůči iPhonu.
0 Like
Ifen
Voyager
Možnosti
Dobrý den, měl jsem i Flip 6 a teď mám S25 Ultra, tam mám signál plný, na flipu mám o 2 čárky méně. 😊 Dnes ten Flip pořádně otestuji a uvidíme. 😊
0 Like
Ifen
Voyager
Možnosti
U Vodafone
0 Like
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Dobrý deň @Ifen 

Ďakujeme za prvé rýchle dojmy.

Trošičku treba brať v úvahu, že je to nové zariadenie s novým OS a novou nadstavbou. Google Peňaženka by fungovať síce mala, ale to, že padá, nie je zrovna u tejto aplikácie nič nové... Google určite čoskoro rýchlo vydá nejakú aktualizáciu s podporou pre zariadenie s A16 😉

Čo sa týka zahrievania -> prenášal ste údaje cez Smart Switch? Niekedy sa teoreticky môže stať, že sa "kusne" nejaká aplikácia, ktorá spôsobuje problémy (nadmerne vyťažuje procesor) 🤔

Dajte nám určite za nejaký čas vedieť, ako sa telefón správa po dlhšom čase užívania, prípadne po nejakeje aktualizácii (prípadne aktualizácie by som očakával asi až v auguste /srpnu/) 🙂

Ifen
Voyager
Možnosti
Ano, přenášel jsem data z Ultry. Už se tolik nehřeje, asi si to sedlo. Aplikace peněženka se také vzpamatovala, ale některé apky padají, ale samozřejmě chápu, že to bude androidem 16. Měl jsem Flip 6 a tak jsem si na něj už zvyknul, že i ultra už mi neseděla. Flip 7 výkonem na ultru samozřejmě nemá, ale jeho kompaktní rozměry, design mě nadchly natolik, že u něj zůstanu. Co musím vytknout je přední displej. Je opravdu povedený, ale dalo by se asi více zapracovat na možnostech lepšího zobrazení notifikací na sms atd. Ale vše jsou to maličkosti.
AJelow
Helping Hand
Možnosti
Chapem spravne ze mate novy Z Flip7 kupeny a uz ho realne pouzivate?
Ifen
Voyager
Možnosti
Ano😊 Já i manželka.😊
0 Like