Dobry den. Behem tel. hovoru nikdy nemam dostupny internet ( data ). Kde by mohla byt chyba? Mam Z Fold 4, jsem v pasmu 5g pokryti a operator je... Zobrazit příspěvek
Získejte rychlou odbornou pomoc s vyhrazenou podporou přesně tehdy, když ji nejvíce potřebujete
Zjistit více| Custom List Message Item |
|---|
|
Dobry den. Behem tel. hovoru nikdy nemam dostupny internet ( data ). Kde by mohla byt chyba? Mam Z Fold 4, jsem v pasmu 5g pokryti a operator je... Zobrazit příspěvek |
|
Dobrý den, mám samsung flip 4 starý 3 měsíce. Telefon jsme jednou nabíjel skrze 100w nabíječku na notebook lenovo a od té doby mi při nabíjení... Zobrazit příspěvek Díky za odpovědi. Je to přesně, jak psal Vsil. Musí se nechat na nabíječe a po nějaké době se telefo... Zobrazit příspěvek |
|
Zdravím, jen dotaz, uvažuje se o vylepšení funkcí na vnějším displeji? Nezdá se mi moc použitelný. Nezapnu přes něj ani Spotify, kdyz třeba... Zobrazit příspěvek Použij CoverScreen OS https://play.google.com/store/apps/details?id=apps.ijp.coveros Zobrazit příspěvek |
|
Ahoj, nevíte prosím který je to motiv z vánoční reklamy na vnější displej? Díky Zobrazit příspěvek |
|
Dnes ráno aktualizace na A13 i na Z Flip3 Zobrazit příspěvek Také již mám nainstalováno. Zatím žádný zádrhel, dokonce zůstalo zachováno i nestandardní nastavení ... Zobrazit příspěvek |
|
Zdravím, řeším dárek pro ženu. Líbí se jí Flip4, ale trochu řeším foťák. Ono teď má Honor20 a fotky docela ujdou (když může, tak mi krade můj... Zobrazit příspěvek Á informace jedna paní povídala, takový mám "nejradši" 🙄 Flip3 mám už přes rok, nic mě neodchází, c... Zobrazit příspěvek |
|
|
|
|
|
Zdravím, vlastním Z flip 4 a ještě nedorazil android 13. Už někdo aktualizoval? Děkuji Zobrazit příspěvek Hezký den, pokud vím, tak pro český trh ještě není aktualizace dostupná...zatím by měla být uvolňová... Zobrazit příspěvek |
|
Dobrý den, koupil jsem si Z flip a měl jsem dostat na 12 měsíců Disney + .Nevíte kde to najdu nebo jaký postup je k tomu abych se k tomu... Zobrazit příspěvek |
|
Mám rozbitý přední displej, potřebuji zjistit kde mají náhradní a kde mi ho opraví. Děkuji Zobrazit příspěvek Je to možné, případně Vás odkážou na jiný servis nebo si chvíli počkáte a domluvíte pozdější termín ... Zobrazit příspěvek |
|
Dobrý den mam dotaz kdy bude v češtině namluveni sms nebo i příkazy do češtiny Zobrazit příspěvek |
|
Ahoj, kdy dostane skládací Flip 3 5G update na android 13? Nevadí mi čekat a už jsem zjístila, že jsou to spíše kosmetické změny, ale chtěla bych... Zobrazit příspěvek Dobrý den, stačí zadat do Googlu tři slova. https://www.google.com/amp/s/dotekomanie.cz/2022/11/kdy-... Zobrazit příspěvek |
|
Zdravím komunitu, kdo má prosím zkušenosti s předchozím Flipem? Rád bych vyměnil S10e za jiný telefon. Baterka je nedostačující a... Zobrazit příspěvek Mám jej od srpna a mobil nevykazuje žádné známky "nekvality" ohyb, fólie apod... Používám obal Spige... Zobrazit příspěvek |
|
Zdravím, v hodinkách nevidím ikonu Messengeru, nechodí oznámení. Co s tím prosím. Zobrazit příspěvek A neřešil zde někdo problém s odpověďmi (v oznámení) v hodinách watch 4? Při odeslání zprávy napíše ... Zobrazit příspěvek |
|
|
|
Dobrý den, večer bylo chladno a při psaní na zavřeném telefonu jsem cítil, jak v telefonu něco křupe. Pak jsem zjistil, že vnitřní displej se... Zobrazit příspěvek Děkuji za důležitou informaci . Bylo mi to taky divné mám Fold2 rok a půl a bez problémů. Snad to bu... Zobrazit příspěvek |
|
Hi all De klant zijn flip 4, geeft met gallery synchroniseren naar one drive aan dat hij op een hotspot zit terwijl hij op zijn... Zobrazit příspěvek Hallo @ShafizaM, zoals hier al vermeld. Het is beter om contact op te nemen met de Nederlandse Gemee... Zobrazit příspěvek |
|
Zjistil někdo problém přepínání hovoru mezi připojeným zařízením? Při připojeném telefonu k vozidlu vytočím hovor a po připojení se hovor okamžitě... Zobrazit příspěvek |
|
Na stránkách sammyfans.com je plán aktualizací na jednotlivá zařízení na One UI 5.0. Zobrazit příspěvek |
| Uživatel | Počet like |
|---|---|
| 10 | |
| 9 | |
| 6 |
| Předmět | Like |
|---|---|
| 10 | |
| 4 | |
| 4 |