Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Rozbitý displai fold 4 při otevření

(Téma vytvořeno: 16-01-2023 10:47 AM)
1085 Zobrazení
Longoš
Journeyman
Možnosti

Dobrý den, koupil jsem si telefon fold 4 s tím že už bude vychytané praskání velkého dispeje. Mýlil jsem se. Hned po 1 týdnu mi displei praskl a opravit na záruku mi ho nechtějí . Co jsem se dočetl na Španělských stránkách ,tak se to neslučuje s politikou společnosti. Co jsem se dočetl na českých stránkách o ETICE společnosti,nepíše se tam nic o ETICE k zákazníkovi s takovými problémy. Pokud mohu NEDOPORUČUJI kupovat jakýkoli FOLD

14 Odpovědi
JanHav
Helping Hand
Možnosti
Tak to je jasne nikdy bych si skladacku nekoupil. Je to jen machrovinka zbytecne draha. Clovek si s tim nadela akorat problemy. Vymena vnitrniho displeje stoji 16 000 tak kde to jsme?
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, kde jste telefon zakoupil? Oficiální distribuce nebo šedý dovoz?

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
Longoš
Journeyman
Možnosti
Koupený byl u T-mobile. V Teplicích oficiálně.
Longoš
Journeyman
Možnosti
Dnes jsem jel do spolešnosti SAMSUNG v Praze. Za 15vteřin jsem byl venku. Pokud nejste objednaný, tak s Vámi nikdo mluvit nebude. Je to stejná svoloč jak politici.
spankyman
Helping Hand
Možnosti
Ahoj, a co na to T-Mobile v Teplicích?
0 Like
Longoš
Journeyman
Možnosti
T-mobile má taky jen certicikované opravy. Tam bylo to samé a odkázali mě na Siemens. S T-mobilem jsem začal a postupuji dál.
0 Like
ero_sennin_jpg
First Poster
Možnosti
Pokud tam máte u T-mobile pojistku na zařízení ve smlouvy tak by to měli opravit
0 Like
Longoš
Journeyman
Možnosti
Nemam pojistku
0 Like
AndroidGuru
Maestro
Možnosti

Dobrý den @Longoš,

mám dlouhodobé zkušenosti se skládacími telefony od Fold1 až po Fold4 včetně Z Flipů a proto si nedokáži představit, že by displej sám po týdnu praskl. Zároveň, pokud už by se to přeci jen stalo, tak by to s Vámi měli řešit v obchodě, kde jste si ho zakoupil. V tomto případě tedy v T-Mobilu, kde by ho měli vzít na reklamaci. Pouze pokud by rovnou na místě konstatovali, že toto není vada přístroje, ale že Vám praskl například tím, že spadl na zem apod. Jinak nevidím důvod, proč by to T-Mobile nepřevzal. 

0 Like