o 16-01-2023 10:47 AM
Dobrý den, koupil jsem si telefon fold 4 s tím že už bude vychytané praskání velkého dispeje. Mýlil jsem se. Hned po 1 týdnu mi displei praskl a opravit na záruku mi ho nechtějí . Co jsem se dočetl na Španělských stránkách ,tak se to neslučuje s politikou společnosti. Co jsem se dočetl na českých stránkách o ETICE společnosti,nepíše se tam nic o ETICE k zákazníkovi s takovými problémy. Pokud mohu NEDOPORUČUJI kupovat jakýkoli FOLD
o 17-01-2023 08:43 AM
o 17-01-2023 08:47 AM
o 17-01-2023 09:00 AM
Přesně tak, měli by to vzít na reklamaci a tam již potom posoudí, zda displej praskl nadměrným tlakem, pádem a nebo to je třeba vada tohoto konkrétního kusu.
Po pravdě se mi ale s T-Mobilem kdysi dávno u S7 stalo něco podobného, kdy mi v T-Mobilu vzali nefunkční telefon na reklamaci, v předávacím protokolu jsem měl napsané že telefon je bez jakýchkoliv škrábanců a vizuálně v pořádku a poslali ho na reklamaci. Po měsíci mi přišel s prasklým displejem zpět (hned na první pohled to bylo vidět) a sdělení ze servisu bylo, že telefon je nefunkční z důvodu prasklého displeje nadměrným tlakem. Přitom když jsem ho tam dával, nic takového tam nebylo. Navíc v T-Mobilu nechtěli ani originál krabičku k telefonu, vzali si jen samotný telefon a když jsem odcházel, nechali ho normálně na pultu...Řešilo se to asi 3 měsíce i přes VOC a nakonec, bohužel pro mě to skončilo neuznáním. Měl jsem to přímo poslat do Samsungu a ne řešit reklamaci přes T-Mobile. Od té doby již kupuji telefony přímo na e-shopu Samsungu abych měl v případě reklamace klid...
18-01-2023 05:27 PM - upraveno 18-01-2023 05:30 PM
o 04-01-2025 04:39 PM