Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Rozbitý displai fold 4 při otevření

(Téma vytvořeno: 16-01-2023 10:47 AM)
1082 Zobrazení
Longoš
Journeyman
Možnosti

Dobrý den, koupil jsem si telefon fold 4 s tím že už bude vychytané praskání velkého dispeje. Mýlil jsem se. Hned po 1 týdnu mi displei praskl a opravit na záruku mi ho nechtějí . Co jsem se dočetl na Španělských stránkách ,tak se to neslučuje s politikou společnosti. Co jsem se dočetl na českých stránkách o ETICE společnosti,nepíše se tam nic o ETICE k zákazníkovi s takovými problémy. Pokud mohu NEDOPORUČUJI kupovat jakýkoli FOLD

14 Odpovědi
Longoš
Journeyman
Možnosti
To taky nechápu. A nepochopím to proč se mnou takto všichni jednají. Kdybych byl nějaký mladý hejsek, tak to pochopím. A nepochopím to že mi v tom nikdo nevěří. Pro to píšu jak to píšu a to mírním i hodně slova jak jsem z toho nasraný. Jak na T-mobile, tak opravy Samsung. To jsem si kvůli tomu udělal i 2 sim (sim duo) abych do práce nenosil tento telefon,ale starý. Takže pro mě platí to co jsem napsal na začátku. Jsou to všichni stejní. Prodat a nic víc mě nezajímá a ať se potom všichni poserou.
Longoš
Journeyman
Možnosti
To samé jak nemohu pochopit,proč při otevření praskl. Včera jsem ještě zavítal poblíž Samsungu do obchodního centa. Našel jsem tam náhodou prodejnu Samsung. Tak jsem se dal do řeči s prodejci. Ukazuji telefon a říkám co se mi stalo. I oni mi řekli že nevidí problém vzít telefon na reklamaci a že je jedině dobře že jsem nesundal z vnitřního dispeje folii.
0 Like
AndroidGuru
Maestro
Možnosti

Přesně tak, měli by to vzít na reklamaci a tam již potom posoudí, zda displej praskl nadměrným tlakem, pádem a nebo to je třeba vada tohoto konkrétního kusu. 

Po pravdě se mi ale s T-Mobilem kdysi dávno u S7 stalo něco podobného, kdy mi v T-Mobilu vzali nefunkční telefon na reklamaci, v předávacím protokolu jsem měl napsané že telefon je bez jakýchkoliv škrábanců a vizuálně v pořádku a poslali ho na reklamaci. Po měsíci mi přišel s prasklým displejem zpět (hned na první pohled to bylo vidět) a sdělení ze servisu bylo, že telefon je nefunkční z důvodu prasklého displeje nadměrným tlakem. Přitom když jsem ho tam dával, nic takového tam nebylo. Navíc v T-Mobilu nechtěli ani originál krabičku k telefonu, vzali si jen samotný telefon a když jsem odcházel, nechali ho normálně na pultu...Řešilo se to asi 3 měsíce i přes VOC a nakonec, bohužel pro mě to skončilo neuznáním. Měl jsem to přímo poslat do Samsungu a ne řešit reklamaci přes T-Mobile. Od té doby již kupuji telefony přímo na e-shopu Samsungu abych měl v případě reklamace klid...

CoE
Navigator
Možnosti
Pro majitele telefonů řady S a Z nabízí Samsung službu "Moje Galaxy Premium servis". Vůbec nechápu, proč řešíte reklamaci s prodejcem, když přes tuto službu ji vyřešíte přímo u Samsungu. Stačí zavolat na číslo 800 726 786, zadáte požadavek na reklamaci, telefon vyzvedne kurýr na místě a v čase, které si určíte, dostanete náhradní telefon a ten váš bude přednostně opraven. Pokud během opravy zjistí, že záruka se na vámi zadanou vadu z jakéhokoliv důvodu nevztahuje, bude vám rovnou předložena i nabídka a rozpočet na opravu...více informací a kompletní podmínky najdete na stránce výrobce.

Jinak pokud se vada výrobku projeví do šesti měsíců od koupě, má se za to, že s touto vadou byl přístroj již prodán a je na prodejci, aby případně prokázal, že se nejedná o výrobní vadu...vy nemusíte prokazovat nic. Dále prodejce ze zákona nesmí odmítnout převzít přístroj na reklamaci, pokud na něm nejsou žádné stopy po hrubém zacházení, které by bylo v rozporu s tím, jak se má běžně přístroj používat.
Prokop2244
First Poster
Možnosti
Teď se mi se mi taky rozbil z fold 4 a narazil jsem na tohle při hlededání co stím a koupil jsem si ho v Dubaji na dovolené protože jsem tam ničil můj předchozí mobil
0 Like