Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

OneUI procent baterii na ekranie AOD

(Temat utworzony: 03-03-2021 09:24 PM)
348 Wyświetlenia
Grosheq
Journeyman
Opcje
Witam,
od OneUI 3.0 nie jest możliwe pozbyć się ikony naładowania baterii wraz z procentami, która wisi poniżej czytnika linii papilarnych gdy jest uruchomiony Always on Display. Ten sam problem mam na nowszym S21 Ultra z OneUI 3.1.

Jak rozwiązać ten problem?
0 Like
6 Odpowiedzi
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

To nie jest błąd tylko zmiana w działaniu ekranu Always On Display. Jeżeli uważasz, że powinna być możliwość wyłączenia procentowego wskaźnika na tym ekranie to koniecznie zgłoś sugestię do firmy Samsung.

Wskazówka - zgłaszanie sugestii do firmy Samsung:
https://eu.community.samsung.com/t5/aplikacje-mobilne-i-us%C5%82ugi/porada-jak-zg%C5%82osi%C4%87-sug...

Grosheq
Journeyman
Opcje
Jaka zmiana? Na gorsze? Większość motywów AOD oraz GoodLock ma w sobie status baterii. Samsung zawsze daje jak najwięcej możliwości i różnorodności, a tu nagle taki ohydny błąd bo to wygląda naprawdę okropnie gdy ma się ładny, spersonalizowany AOD.
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Pozostaje zgłosić sugestię zgodnie z tym co napisałem w mojej poprzedniej wiadomości.

Noreto
Navigator
Opcje
Witam mam problem który się pojawił nie dawno telefon pokazuje ile mu pozostaje do naładowania się gdy jest wyłączony always on display wylaczony 
0 Like
Marszal1983
Helping Hand
Opcje
Wyłącz to
Screenshot_20230222_190611_Device care_1000006583_1677089171.jpg
Noreto
Navigator
Opcje
Dzięki
0 Like