Close

What are you looking for?

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Problem z telewizorem 49nu8000 -game mode w screen mirroring nie dziala po aktualizacji do 1251

(Topic created on: 23-05-2019 04:38 AM)
1133 Views

I have this problem too

hasto
First Poster
Options

witam, jak w tytule... po  aktualizacji (wbrew mojej woli) z 1153.3 do 1251 nie dziala game mode w screen mirroring. Jest jakies rozwiazanie tego problemu? Mozna odinstalowac aktualizacje lub jakos zresetowac w opcjacjach serwisu?z Czy musi to zrobic autoryzowany serwis?

0 Likes
17 REPLIES 17
Szewcu72
MegaStar
Options

@vdsl2 ja wiem, że mam co innego. Dziwne jest tylko, że koledze @hasto wcześniej działało a teraz przestało.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Likes
hasto
First Poster
Options

Dla mnie akurat to nie jest dziwne... updaty z natury zazwyczaj sa szkodliwe (ci co je projektuja pewnie eksperymenuja)
Kolega ma niby inny tv, ale z tym samym softem   (Q6,Q7,Q9 oraz kilka modeli z grupy NU7...) , wiec teoretycznie powinno dzialac jak u kolegi Szewcu72

0 Likes
StaszekM
Helping Hand
Options

Cześć @hasto ,

Sprawdzić dla pewności jaki jest kod modelu twojego telewizora.

0 Likes
hasto
First Poster
Options

model ue49nu8000t

0 Likes
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Options

Czyli jest tak samo jak dla modelu na rynek Polski UE49NU8002 

Według instrukcji na stronie 106  UE49NU8000T

Przechwytywanie.PNG

0 Likes
MichałM
Expert
Options

Cześć @hasto ,

Dzięki za informację, Twój TV nie pochodzi z polskiej dystrybucji.

Najlepiej będzie poczekać na następną aktualizację, powinna ona rozwiązać Twój problem :smiling-face:

0 Likes
hasto
First Poster
Options
ale mi to pomoc
0 Likes
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Options

@hasto  A jaką wersje firmware mają te TV o których pisałeś Q6,Q7,Q9 ? Bo kolega @Szewcu72  ma wersje 1270.3.

https://www.samsung.com/pl/support/model/QE55Q7FAMTXXH/

0 Likes
Top tags