07-01-2021 08:57 PM — edytowano 07-01-2021 09:05 PM
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
Od jakiegoś czasu mam problem z telewizorem UE55NU7452 wersja oprogramowania 1310.4 Nie ukończono automatycznej aktualizacji z powodu niewystarczającego miejsca w pamięci. Usuń aplikacje lub gry aby zwolnić nieco miejsca w pamieci. Pamięć wewnętrzna: 161,25 MB. Klikając usuń aplikacje nawet usuwając wszystkie zainstalowane zwolni mi się raptem parę megabajtów. Więc nie ma możliwości zaktualizowania oprogramowania. Co więcej wchodząc w ustawienia - pomoc techniczna - aktualizacja oprogramowania nie ma możliwości kliknięcia w tą funkcję wyskakuje odrazy że funkcja jest niedostepna. Wydaje mi się że od jakiegoś czasu czesc funkcji w telewizorze mam zablokowane.
07-01-2021 09:04 PM
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
@Surek11 To spróbuj zrobić jeszcze Reset Flasha
1. Włącz TV
2. Naciśnij i przytrzymaj przez 5 sekund przycisk Power na TV.
3. Następnie naciśnij i przytrzymaj przez 5 sekund przycisk Power na pilocie.
4. Odczekaj 30 sekund - 1 minutę Logo startowe TV pokaże się na chwilę i zniknie.
5. Odczekaj następne 30 sekund - 1 minutę, TV uruchomi się automatycznie, pokazując stronę startową PnP.
Ważne: Podczas wykonywania resetu, nie odłączaj kabla zasilającego.
Gdy TV nie odpowiada przez 3 minut, spróbuj włączyć TV za pomocą pilota I spróbuj wykonać reset ponownie
07-01-2021 09:23 PM
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Dzięki zadziałało zniknęło to okno z aktualizacja. Czyli aktualizacja 1310.4 która miałem była najnowsza?
07-01-2021 09:25 PM
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Tak to jest najnowszy firmware dla tego modelu.