Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

podłączanie pendriva do TV

(Temat utworzony: 26-05-2019 07:31 AM)
15505 Wyświetlenia
PiotrM1
Explorer
Opcje

Witam, Mam tv UE43NU7472, po podłączeniu USB 64 GB  telewizor w kólko na okrągło wyswietla komunikat podłączono Uurządzenie czy chcesz wyswietlić pliki?....robię anuluj i po chwili ponownie wyskakuje komunikat z pytaniem i tak przez cały czas. Samoczynnie podłącza i odłącza pendriva....proszę o pomoc co może być przyczyna?

0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@PiotrM1  To pozostaje ostatnia możliwość jak udać się z tą pamięcią do sklepu Euro AGD i powinni Ci pozwolić sprawdzić na taki modelu TV jaki masz ale wiadomo będzie on miał starszy firmware. Chyba że ktoś ze znajomych ma podobną pamięć 

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

55 Odpowiedzi
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@PiotrM1  Czy masz już najnowszy firmware w TV wer 1251 ? Na takie problem jest reset TV do ustawień fabrycznych.

0 Like
PiotrM1
Explorer
Opcje

Właśnie pomoc zdalna przeprowadziła mi reset tv, zobaczymy czy pomogli. Oprogramowanie jest najnowsze.

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@PiotrM1  Jeśli dalej tak będzie to wygłada na uszkodzony pamięć usb.

0 Like
PiotrM1
Explorer
Opcje
Niestety nie pomogło, nadal włącza i odłącza pendriva, nadmieniam że USB jest nowe i na innym telewizorze nie sprawia problemów, wszystko jest ok.
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Tak się dzieje na wszystkich portach usb ?

0 Like
PiotrM1
Explorer
Opcje
Tak, w tv są 2 porty i na obu tak się dzieje.
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Masz inną pamięć usb ? czy tylko tą jedną ?

0 Like
PiotrM1
Explorer
Opcje
Mam inne, sa starsze i nic takiego się nie dzieje. Ta nowa jest Kingston 64GB USB 3,1/3,0/2,0
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

A masz coś cenego na tej pamieci ? możesz sformatować i zobaczyć czy problem ustąpi ? ale wydaje mi się że coś nie tak jest z tym Kingston.

0 Like