Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

podłączanie pendriva do TV

(Temat utworzony: 26-05-2019 07:31 AM)
15542 Wyświetlenia
PiotrM1
Explorer
Opcje

Witam, Mam tv UE43NU7472, po podłączeniu USB 64 GB  telewizor w kólko na okrągło wyswietla komunikat podłączono Uurządzenie czy chcesz wyswietlić pliki?....robię anuluj i po chwili ponownie wyskakuje komunikat z pytaniem i tak przez cały czas. Samoczynnie podłącza i odłącza pendriva....proszę o pomoc co może być przyczyna?

0 Like
Przejdź do rozwiązania
PiotrM1
Explorer
Opcje

Być może, nie znam się na tym i nie jestem expertem....na infolini i czacie twierdzą że pendrive jest nie kompatybilny z TV, tylko jak tu teraz znależć tego kompatybilnego, skoro z innym telewizorem działa.

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@PiotrM1  Trochę nie zgodzę się z wypowiedzią infolinii a możesz dać linka do tej pamięci ?

Mam taki uszkodzoną pamięć i zachowuje się tak samo jaki u Ciebie w TV

Przechwytywanie.PNG

PiotrM1
Explorer
Opcje

Jak mam dać linka do pamięci?  jestem tu nowy na forum i nie bardzo ogarniam to wszystko 

0 Like
PiotrM1
Explorer
Opcje
U mnie na komputerze pen pendrive działa jak należy, tylko głupieje po podłączeniu do telewizora
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@PiotrM1 Może podać dokladny model pamieci jaki jest na nim lub opakowaniu a link kopiujesz i wstawiasz 

https://www.kingston.com/en/usb/personal_business/dt50

https://www.kingston.com/pl/usb/personal_business/comparisonchart

0 Like
PiotrM1
Explorer
Opcje

A na TV wygląda to tak....co jakieś 10-15sek pojawia się taki komunikat, a właściwie dwa z tym że ten jeden o tym że pamięc została odłączona pojawia sie na krótko i zaraz wskakuje komunikat o podłączeniu nowego urządzenia i tak w kółko dopóki pendrive jest podłączony do TV61634973_631247017339543_1498502574767079424_n.jpg

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@PiotrM1  Oczywiście że możesz go używać w twoim TV mam taki sam :smiling-face: a jak wybierzesz anuluj tak samo się zachowuje ? 

0 Like
PiotrM1
Explorer
Opcje
Dokładnie tak samo, czy zrobię anuluj czy nie zrobię nic to cały czas pojawia się i wyskakuje ten komunikat, a jak zrobię przeglądaj to odłączy podczas przeglądania
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@PiotrM1  Poszukam czy jest możliwość wyłączenia tego powiadomienia o podłączonym urządzeniu daj chwilę.

0 Like