Po ustawianiu tv na scianie cos poklikałem ręką i teraz co chwile wyświetlają sie informacje o tv po lewej stronie od góry do dołu. Nie wiem jak to... Wyświetl post
posiadam tv UE46D7000 .Przez dłuzszy czas cieszyłem się ze Smarta Hub. słuchając muzyki z " Tuba .fm" Jednk od pewnego czasu wyskakuje ... Wyświetl post
Cześć,
Jestem świeżym użytkownikiem Samsung UE50NU7092UXXH. Wczoraj, pierwszego dnia używania telewizora, zaobserwowałem w trakcie korzystania z... Wyświetl post
Właczam tv a soundbar milczy (Yamaha yas 107)
W ustawieniach tv w menu dzwięku nawet nie ma opcji HDMI, tylko optyk, telewizyjne i bluetooth.... Wyświetl post
Witam, od tygodnia mam problem ze sprawnym działaniem aplikacji w Smart TV (m.in.Showmax, Netflix, Cda), gdyż podczas oglądania filmów zrywa sie... Wyświetl post
Witajcie,
wybaczcie, że pierwszy post to od razu pytanie i temat, ale nie znalazłem pokrewnego tematu. Wydaje mi się , że popularność soundbarów... Wyświetl post
Mój UE58NU7102 dotąd łączył się z wifi zahasłowaną na zwykłym routerze. Odkąd kupiłem mesh TP LINK DECO M4 nie łączy się z nią. Router stoi tuz... Wyświetl post
Witam, Mam tv UE43NU7472, po podłączeniu USB 64 GB telewizor w kólko na okrągło wyswietla komunikat podłączono Uurządzenie czy chcesz wyswietlić... Wyświetl post
witam, jak w tytule... po aktualizacji (wbrew mojej woli) z 1153.3 do 1251 nie dziala game mode w screen mirroring. Jest jakies rozwiazanie tego... Wyświetl post
Dzień dobry. W maju mój telewizor QE55Q7FAMT otrzymał aktualizację do wersji softu 1270.3 i od tej pory zaczęły się problemy.
Telewizor... Wyświetl post
Qled65q9fnatxxh Po podłączeniu tv z amplitunerem denon avr2200w za pomocą złączy arc oraz konfiguracji jako uniwersalnego pilota tv brak pełnej... Wyświetl post
potrzebuję pomocy mam 75mu7002 i aktualizację 1270 i w wyszukiwaniu głosowym szaleje jakby bazował na języku angielskim a nie polskim i wyszukuje... Wyświetl post
Witam:)
TVNU8042
Pytanie może banalne ale : Czy jeśli programy odbieram przez dekoder satelitarny Polsat-u,to nie ma możliwości korzystania z... Wyświetl post
Witam planuję zakup telewizora i mam problem z wyborem ,ponieważ zastanawiam się nad serią. 43NU i jest kilka wersji tego modelu i chciałbym... Wyświetl post
Witam,
Mam tv Samsung UE55KU6640S.
Jakiś czas temu wszystko działało.
Teraz wykupiłem abonament i aplikacja w tv wogóle nie startuje.
... Wyświetl post
Witam 🙂 Tuner WD TV Live HD Media Player podłączony po HDMI do TV NU8042 pokazuje stronę startową WD,ale zawartość, czyli (pliki z pendriva... Wyświetl post
Witajcie! mam już aktualizację softu z 1262 na 1270 w modelu QE55Q7FAM, ale niestety AppleTV nie pojawiło się w menu APPS... Jeżeli dobrze... Wyświetl post
Cześć i Witam
TV NU8042
Mam dysk zew 500GB ale mam tam trochę swoich plików ze 100GB i chciałbym aby tam pozostały.
Pytanie :wiadomo że tv... Wyświetl post