Witam Posiadam TV :UE50RU7400 oraz kino domowe Pionier VSX-324 Kino jest podlaczone do TV poprzez kabel optyczny. W czasie konfiguracji... Wyświetl post
Niezwykla rozdzielczość
Custom List Message Item |
---|
Witam Posiadam TV :UE50RU7400 oraz kino domowe Pionier VSX-324 Kino jest podlaczone do TV poprzez kabel optyczny. W czasie konfiguracji... Wyświetl post |
Witajcie. Telewizor UE65NU7092U ale mam info od innych ludzi, że jest to samo. Szczególnie widoczne na kanale NOWA TV podczas nadawania paska... Wyświetl post @LeS59 Jak mam być szczery to nie po to kupiłem TV 4K żeby ogłądać kiepską jakość SD. Gdybyś wiedzia... Wyświetl post |
Witam Was. Czy ktoś miał porównanie Q9FN ( 2018) kontra nowość Q90R ( 2019) . Czy jest znacząca różnica w jakości obrazu. NIe interesują mnie... Wyświetl post @BUBEK Raczej nikt nie będzie miał z nas takich TV do porówna w domu pozostaje Ci udać się do jakieg... Wyświetl post |
Witam, czy komuś też ww. model w trakcie oglądania, zmieniania kanałów/ włączania aplikacji oraz po wyłączeniu wydaje dźwięki jakby strzelającego... Wyświetl post @kubajrzbk Już mieliśmy podobne przypadki z innym TV ale po jakimś czasie to ustąpiło. Wyświetl post |
Witam. Od niedawna mam problem z moim telewizorem Samsung - UE46ES8000. Po podłączeniu go do zasialania nie mogę nic zrobić, tylko samoczynnie się... Wyświetl post @imadej Napiszę Ci tak nie widząc zdjęcia objawu jestem przekonany na 100% że problem jest po stroni... Wyświetl post |
Witam wszystkich forumowiczów. Mój pierwszy post na forum i od razu z problemem. Mam tv UE43NU7092UXXH. Początkowo miałem go podłączonego do... Wyświetl post A skąd. Miałem już dosyć problemów i podpiąłem tv na kablu. Działa bez zarzutu, nie licząc falująceg... Wyświetl post |
Cześć, od pewnego czasu mam problem z odtwarzeniem plików z mojego dysku zewnętrznego (do dzisiaj nie znalazłem ani przyczyny ani... Wyświetl post |
Witam, próbowałem wczoraj uruchomić kilka streamów http z internetu jak również prosto z tunera satelitarnego, niestety żadna wykorzystana... Wyświetl post |
Witam,Mam telewizor QLED QE65Q8CN i niedawno kupiliśmy PS4 Pro.Przy pierwszym połączeniu nie było żadnego problemu - konsola działa bez problemów w... Wyświetl post Ok, mały update.Po kontakcie z infolinią Samsung, konsultant poprosił o zdalny dostęp do telewizora.... Wyświetl post |
Witam serdecznie. Zauważułem dziwną rzecz, otóż w moim NU8002 nie mogę znaleźć aplikacji TVN24 GO.Oprogramowanie telewizora mam aktualne. Co... Wyświetl post @Anonymous User Raczej nie możliwości według specyfikacji. Nowe telewizory na rok 2019 już mają od w... Wyświetl post |
Padały tutaj pytanie na temat użycia smart pilota od nowych telewizorów Samsunga do obsługi innych urządzeń. A ja mam odwrotne pytanie do... Wyświetl post |
Witam, Czy to normalne, gdy zaraz po uruchomieniu TV z dolnej lewej części słychać ogłosy "strzelającego plastiku"? Sytuacja najczęściej... Wyświetl post U mnie około 6 czerwca Pan serwisant wymienił przedni panel telewizora i do tej pory działa jak nale... Wyświetl post |
Telewizor Samsung QLED Q7F , dekoder Samsung ICU100 z Orange . Uniwersalny pilot od telewizora nie wyłącza dekodera , włączanie i inne funkcje... Wyświetl post @Rabtosz Ten dekoder jest wyłącznie w Orange Polska nie jest dostepny w innych krajach w sieci Orang... Wyświetl post |
Telewizor UE65MU7052, pilot uniwersalny. Dekoder NC+ to WiFi Premium Box+. Pilot uniwersalny Samsunga działa z dekoderem ok, ale brakuje... Wyświetl post |
TV: UE 32M5602, łączność przez wifi Witajcie, wszystko z telewizorem działało sprawnie do dziś, aż do czasu gdy wyskoczył problem (nagle, zaraz... Wyświetl post @Anonymous User, próbowałeś zresetować ustawienia sieciowe? Skontaktuj się z infolinią pod numerem 8... Wyświetl post |
Dobry wieczór, Jestem posiadaczem TV Samsung UN65NU8000FXZA, do którego podłączyłem głośniki Bose Cinemate 15 pod wejście optyczne. Niestety... Wyświetl post @kx30 Raczej nigdy nie było żadnego problemu po wejściu optycznym a bardziej po HDMI https://eu.comm... Wyświetl post |
Witam, popsul mi sie pilot do tv UE32M5672AUXXH. Chcialabym kupic nowy, zastanawiam sie czy moglabym dokupic pilot z klawiatura numeryczna?... Wyświetl post |
Witam. Mam problem z ekranem bezprzewodowym. Telefon nie widzi mojego telewizora w ustawieniach ekranu bezprzewodowego. Doszedłem że powodem jest... Wyświetl post @Bizono1 napisał(a): Niewiem. Nieznam sie To nie wiem jak ma Ci pomóc WIFI Direct Z czym masz jeszcz... Wyświetl post |
witam, soundbar polaczony poprzez hdmi, po czasie bezczynnosci (np ogladaniu na yt lub tv nie naciskam pilotu dluzsyz czas , chyba pow. 1h) sciezka... Wyświetl post poprzez chat niestety nie maja opcji polaczenia zdalnego, a na infolinie nie moge sie z uk dodzwonic... Wyświetl post |
Proszę o podpowiedź czy istnieje możliwość sprawdzenia w TV serii J6200 ilości miejsca zajętego i/lub wolnego na dysku HDD. Miałem wcześciej inny... Wyświetl post @marcey Nie ma takiej opcji żeby sprawdzić ile jest wolnego miejsca jedynie jest wielkość dysku jaki... Wyświetl post |