Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z telewizorem 49nu8000 -game mode w screen mirroring nie dziala po aktualizacji do 1251

(Temat utworzony: 27-05-2019 03:22 PM)
695 Wyświetlenia
hasto
First Poster
Opcje

witam, jak w tytule... po  aktualizacji (wbrew mojej woli) z 1153.3 do 1251 nie dziala game mode w screen mirroring. Jest jakies rozwiazanie tego problemu? Mozna odinstalowac aktualizacje lub jakos zresetowac w opcjacjach serwisu?z Czy musi to zrobic autoryzowany serwis?

0 Like
17 Odpowiedzi
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@vdsl2 ja wiem, że mam co innego. Dziwne jest tylko, że koledze @hasto wcześniej działało a teraz przestało.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
hasto
First Poster
Opcje

Dla mnie akurat to nie jest dziwne... updaty z natury zazwyczaj sa szkodliwe (ci co je projektuja pewnie eksperymenuja)
Kolega ma niby inny tv, ale z tym samym softem   (Q6,Q7,Q9 oraz kilka modeli z grupy NU7...) , wiec teoretycznie powinno dzialac jak u kolegi Szewcu72

0 Like
StaszekM
Helping Hand
Opcje

Cześć @hasto ,

Sprawdzić dla pewności jaki jest kod modelu twojego telewizora.

0 Like
hasto
First Poster
Opcje

model ue49nu8000t

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Czyli jest tak samo jak dla modelu na rynek Polski UE49NU8002 

Według instrukcji na stronie 106  UE49NU8000T

Przechwytywanie.PNG

0 Like
MichałM
Expert
Opcje

Cześć @hasto ,

Dzięki za informację, Twój TV nie pochodzi z polskiej dystrybucji.

Najlepiej będzie poczekać na następną aktualizację, powinna ona rozwiązać Twój problem :smiling-face:

0 Like
hasto
First Poster
Opcje
ale mi to pomoc
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@hasto  A jaką wersje firmware mają te TV o których pisałeś Q6,Q7,Q9 ? Bo kolega @Szewcu72  ma wersje 1270.3.

https://www.samsung.com/pl/support/model/QE55Q7FAMTXXH/

0 Like