Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Pilot samsung

(Temat utworzony: 05-02-2018 03:57 PM)
2368 Wyświetlenia
5 Odpowiedzi
Szewcu72
MegaStar
Opcje

A czy przypadkiem nie było on przeznaczony dla serii H?
Ale spróbować zawsze można. Wyceluj pilotem z niedużej odległości w odbiornik IR w telewizorze, Wciśnij jednocześnie i przytrzymaj przez ok 3 sek. przyciski Return i Guide. Po tym czasie puść przyciski nie oddalając pilota od telewizora, obserwując na ekranie informacje o parowaniu. O ile się wyświetlą. how-to-pair-your-smart-control-remote-to-your-2014-model-tv-4.jpg

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
mlody_ha
Student
Opcje
Dziękuję za szybką odpowiedź. Przepraszam mało sprecyzowałem bo pisane na szybko było. Mianowicie chodzi mi o funkcje smart kontrol tj. pilot sie paruje działa lecz nie każda funkcja. Nie wyswietla się tzw. "myszka"(niebieska kropka która wyświetlała się w staszych modelach tv) nie możliwości np. wpisywania na klawiaturze za pomocą tego znaku kropki. A moje pytanie brzmi czy firma samsung nadal wspiera ten pomocny gadżet i czy istnieje jakikolwiek sposób aby uaktywnić taką funkcje w moim tv tj. SAMSUNG UE49KS7500S.
Nie wiem może jakiś ir blaster albo coś w tym rodzaju co będzie wspierać tą technologie z pilota. Pilot dokupiłem osobno do starego Tv i chciałbym w pełni korzystać z tego dobrodziejstwa.
Za odpowiedź z góry dziękuję.
POZDRAWIAM!!!
0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje
Obawiam się, że telewizor nie bedzię wspierał tego pilota. Tak troszkę urządzeniom rozjechał się przedział czasowy i stąd nie pełna kompatybilność. Podstawowe funkcje tak, reszta nie.
Nie wiem jak na twoim tv z aktualizacjami. Sprawdź ich dostępność na stronie supportu, może coś pomoże.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
mlody_ha
Student
Opcje

Dziękuję za odpowiedź. Postaram się skontaktować z supportem. 

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje
Nie kontaktuj się tylko wejdż na stronę wsparcia dla swojego modelu.

0 Like