Witam, potrzebuję pomocy w sprawie doboru telewizora do ps4 Pro. TV do 42" nie większy, mam budżet do 1800 zł, wiem, że to nie dużo, jednak na... Wyświetl post
Czemu Firma samsung z małej litery olewa wsparcie dla starszch TV np. UE40D8000 na 55'' też ,
czy aby to celowr by kupić nowszy model???
... Wyświetl post
Po kupnie telewizora Samsung QLED 4K TV 55Q7C przeprowadziłem pierwsze uruchomienie. Wybierając źrodło sygnału wybrałem telewizję kablową, dekoder... Wyświetl post
Dotyczy oprogramowania 1201 z 5.03.2018.
Zauważyłem pewien problem przy edycji listy kanałów. Nie jest to chyba błąd, a raczej niezbyt... Wyświetl post
Niby sprawa prosta bo zarówno sklepy online jak i http://displayspecifications.com/ podają ze wersja 55 cali ma PLS a 50 cali (UE50MU6172) VA ale... Wyświetl post
Witam,
Mam taki problem z UE65MU7002. Skusiłem się na ten TV bo ponoć dobry do grania. Mam podłączony PC do niego:
Karta graficzna: Radeon... Wyświetl post
Witam,
Zainstalowałem TV 4K UE49MU6472 i zauważyłem, że obraz jest OK tylko podczas oglądania prawie idealnie prostopadle. Gdy oglądam pod... Wyświetl post
Witam, mam telewizor Samsung 4k z tizen, niestety nie mogę zainstalować Adobe flash player, a na tej bazie oparte są telewizję internetowe w/w czy... Wyświetl post
Witam Państwa. Szukam odpowiedzi co jest nie tak z moim TV Samsung UE40D5500RW. Oddanie do serwisu celem zdiagnozowania wygeneruje koszt który może... Wyświetl post
witam, mam Telewizor Samsung UE40KU6172 4K UHD. Po ręcznym zainstalowaniu ipli mam następujące problemy. Nie mogę zalogować się na swoje konto -... Wyświetl post
Witam, podczas wstępnej konfiguracji tv coś poszło nie tak. Nie można przejść dalej, pojawia się biala plansza (patrz zdjecie). Nie można zmienić... Wyświetl post
Witam
Od jakiegoś czasu mam problem z wybudzeniem obrazu np z PC lub innego źródła. Objawia się to tym, że po uśpieniu lub wygaszeniu ekranu PC... Wyświetl post
Witam
Mam pytanie o pilot smart
Wymienilem swoj stary tv samsunga model 32m5520 na ue40mu6120
Zostal mi pilot i chcialbym go sparowac z... Wyświetl post
Witam. Mam problem z ustawieniem kraju nadawania na Polski ponieważ telewizor jest kupiony w UK ma tylko 2 kraje UK i Irlandię. Czy jest jakiś... Wyświetl post
Cześć,
mam TV Samsung UE48H5500 i próbowałem go połączyć z komputerem i telefonami, niestety żadne z urządzeń nie wykrywa telewizora w... Wyświetl post