witam
czy są w sprzedaży same chłodziarki (bez zamrażalnika) do zabudowy marki Samsung wysokie (takie powyżej 150 cm)?
i same zamrażalniki... Wyświetl post
kochani mam pytanie. zapewne znacie pralki samsunga eco bubble, producent deklaruje ze system dziala tak iz woda z detergentem nie trafiaja... Wyświetl post
Witam,
od dłuższego czasu na panelu wyświetlania widnieje literka L, gdy zmieniam funkcje pokrętłem po lewej stronie w piekarniku zapala sie... Wyświetl post
Witam,
Mam pralko-szuszarkę WD80J6410AX od roku i generalnie od początku nie dosusza ubrań. Wkładam max oznaczony na bębnie, wrzucam chusteczkę... Wyświetl post
Czy ktoś miał problem z serwisem (naprawą) pralki? Posiadam pralkę eco bubble 9kg i od 4.12 czekam na naprawę. 29.12 po moich telefonach na... Wyświetl post
Witam, czy programy suszenia w pralko-suszarce WD80J6410AX oraz WD70K5410OW różnia się czy są takie same ?
Proszę o podanie konkretnych... Wyświetl post
Witam
mam również pytania do innego modelu pralki mianowice WW60J4213LW : czy ktoś wie czy łożyska w tym modelu pralki są zespolone z bębnem... Wyświetl post
Witam
poszukuję informacji na temat łożysk w tym modelu pralik czy są zespolone z bębnem czy nie ( czy można wymienić same łozyska ) i ile około... Wyświetl post
Witam,
podczas prania pralka strasznie huczy, przy wirowaniu już nie wspomnę co się dzieje do tego uszkodziła mi się guma od bębna. Jest problem... Wyświetl post
Witam,
Tak jak w temacie, po zakupie lodówki okazało się po jej rozpakowaniu, że szkło lewych drzwi frontowych znacznie odataje w stosunku do... Wyświetl post
Witam. Wydaje mi się że aktywna piana nie działa bo się nie wytwarza nawet przy żadnym wsadzie. Pralka ma dwa tygodnie. Co może być z nią nie... Wyświetl post
Witam po tygodniu użytkowania moja nowa suszarka przestała suszyć, mam wrazenie ze nie grzeje i ubrania mimo tego ze ustawienia sa prawidłowe i... Wyświetl post
Witam ,
Jestem użytkownikiem piekarnika NV70H5787CB .
Ponieważ instrukcja jest fatalnie napisane mam pytanie ?
Wg instrukcji na obrazku... Wyświetl post
witam mam problem otoz kupilem pralko suszarke model Wd80j5410AW za to zaplacilem a dostalem model do domu wd80m4453jw.... i teraz prosze o pomoc... Wyświetl post