Witam,
czy ktoś z was użytkuje/wie/etc etc urządzenie jak w temacie - chodzi mi o ilustrację nr 9 w instrukcji - CO TO JEST, wsparcie PL nie dało... Wyświetl post
Dzień dobry.
Czy jest jakaś możliwość wyłączenia pola grzewczego? Wczoraj kurzystając z płyty indukcyjnej po pewnym czasie pole przestało... Wyświetl post
Hej zakupilem okap NK24M5070BS
Niestwty nie bylo w zestawie filtrow weglowych, czy ktos moze mi powiedziec jaki filtr kupic do tego modelu.... Wyświetl post
Witam
czy to normalne ze pod czas prania - sprawdziłam różne programy ... - zawsze parują drzwiczki Po praniu kiedy już wyłącze pralke ta para... Wyświetl post
Witam mam pytanie podłączyłem lodówke do bieżącej wody i czy musze jakoś uruchomić kostkarke żeby napełniła wode czy sama sobie to napuści?
Wyświetl post
Jak odblokować lub zresetować piekarnik - naciskanie kłódki nic nie daje, nie reaguje. Na wyświetlaczu świeci się tylko kłódka/ blokada, włącznik... Wyświetl post
Witacjie,moze ktoś tutaj pomozę bo kontakt z Samsungiem przez email czy tel to jakiś daramt 😞 jaki model filtra węglowego jest potrzebny do... Wyświetl post
Co oznacza symbol 5d w pralce samsung WW60J3083LW/EO jak go usunąć? Oświecił się podczas płukania i przestała pracować,po odwirowaniu pranie było... Wyświetl post
Witam serdecznie,
Potrzebuje pomocy w wyborze idealnego zestawu pralka oraz suszarka każde jako osobno cena zestawu między 6-7tys, pojemność... Wyświetl post
Mam problem koncepcyjny. Lodówka sprzedawana jest jako lodówka do zabudowy (przynajmniej w sieci euro)
Jednak nikt mi jasno nie wytłumaczył,... Wyświetl post
Komunikat dE wskazuje, że separator nie jest całkowicie wsunięty lub w ogóle go nie ma w przypadku używania trybu z podziałem komory piekarnika.... Wyświetl post
Witam - w niektórych sklepach ( np MyCenter ) jest informacja o tym że pralki Samsung mają 4 lata gwarancji.
Jednak brak tej informacji na... Wyświetl post