Czy ktoś z państwa posiada ten model pralki i ma z nią problem jeśli chodzi o dozowanie detergentów?Użytkuję pralkę od listopada, używałam... Wyświetl post
Dzień dobry,
Zakupiłam pół roku temu odkurzacz Samsung Jet 85 Premium, wraz ze szczotką Slim Led. W ostatnich miesiącach szczotka zaczęła... Wyświetl post
Dzień dobry,
zakupiłem suszarkę Samsung DV90T6240LE i się zawiodłem. Pierwszy egzemplarz który otrzymałem został wymieniony z powodu galopu po... Wyświetl post
Dobry wieczor, posiadam lodowke sbs RS51K54F02C i dzis kilka razy mielismy zaniki pradu, trwajace po 2-3 minuty, po kazdym z nich na wyswietlaczu... Wyświetl post
Witam od miesiąca mam nową wersję pralkę ecobubble i pranie w ogóle nie pachnie , w starej pralce nie miałam problemu, tu włączam dodatkowe... Wyświetl post
Hello I have Samsung smartthings washing machine and have a problem with water inlet. Does not rake water in. Can you please send a service.... Wyświetl post
Dzień dobry,Przy praniu, pralka wydaje dziwny dźwięk, jakby stukanie? Dźwięk czasami ustaje, potem znowu powraca, kilka razy podczas jednego... Wyświetl post
Używam od ok. 1.5 roku pralki WW90M74HN2T i od jakiegoś czasu przestała pobierać albo pobiera bardzo małe ilości płynu do płukania. Mam ustawioną... Wyświetl post
Cześć Userzy,
Dzisiaj temat tak gorący jak temperatura na zewnątrz (pamiętacie, żeby pić wodę?
) a mianowicie lód, a dokładniej kostkarka w... Wyświetl post
Witam
Jestem już kolejnym użytkownikiem u którego pękła szyba zewnętrzna w piekarniku Samsung NV75N7647RS. Pękła sama podczas zamykania.
... Wyświetl post
Cześć forumowicze!
Dziś przychodzę do Was z komunikatami błędów w płytach indukcyjnych i objaśnieniami co oznaczają.
Przed rozpoczęciem... Wyświetl post
Absolutnie NIE POLECAM lodówek Samsung, a zwłaszcza modelu Samsung BRB30715DWW. Skandaliczna jakość produktu: lodówka popsuła się dokładnie 6... Wyświetl post
Witam.
Posiadam pralko-szukarkę WD8NK52E0ZW zakupioną w sierpniu 2024 roku.
Przejdę od razu do rzeczy; od połowy maja podczas cyklu prania... Wyświetl post
Witam, czy tylko ja mam takie problemy z tym urządzeniem? Same pozytywne opinie, ale chyba wiem czemu, moja negatywna znikła, a ponowny wpis... Wyświetl post
Cześć,
Czy ktoś z was używa do swojej suszarki samsung dodatkowego filtra przy wymienniku ciepła? Działa? Jest to bezpieczne dla suszarki?
... Wyświetl post
Witam
jak w temacie- jak wyregulować drzwi French-door. Zgodnie z instrukcją nie da rady . Jakoś to pokrętło na dole prawych drzwi z napisem UP... Wyświetl post
Witam. Kupilem suszarkę jak w tytule. Pierwsze suszenie i spostrzeżenie, że suszy słabiej niż poprzednia suszarka Electrolux. Oprócz tego ubrania... Wyświetl post