Czy lodówka SAMSUNG RS7768FHCBC/E741 będzie działać bez podłączenia wody do sieci wodociągowej ? Wyświetl post
fazerek napisali: Czy lodówka SAMSUNG RS7768FHCBC/E741 będzie działać bez podłączenia wody do sieci ... Wyświetl post
Wszystko dla domu
Custom List Message Item |
---|
Czy lodówka SAMSUNG RS7768FHCBC/E741 będzie działać bez podłączenia wody do sieci wodociągowej ? Wyświetl post fazerek napisali: Czy lodówka SAMSUNG RS7768FHCBC/E741 będzie działać bez podłączenia wody do sieci ... Wyświetl post |
Jestem nowym posiadaczem piekarnika. Nie udało mi się uruchomić trybu pojedynczej komory. Postępuję zgodnie z instrukcją obsługi. Czy ktoś mi może... Wyświetl post Czołem @jandal. Powiedz, czy wyciągałeś może separator który dzieli komory na 2 części? Bez niego ni... Wyświetl post |
Witam. Czy model pralki WF70F5E0W2W ma wymienne łożysko bębna piorącego, Jeżeli tak to proszę o podanie nr katalogowego tego łożyska Wyświetl post Czołem @Mirosław1. Niestety nie jestem w stanie udzielić Ci takich informacji, ponieważ producent ic... Wyświetl post |
witam kupilem dzisiaj zonie pralke samsung i szukam do niej polskiej instrukcji pralka samsung eco bublle add wash WW90K5410UX/EU . Dzieki za... Wyświetl post @calus79Pralki WW90K5 w Polsce nie występują, u nas dostepne są modele WW90K7, mogą się więc różnić ... Wyświetl post |
Nie działa hamulec przewodu w odkurzaczu. Zwija się samoczynnie, co powoduje wyrywanie wtyczki z gniazdka w czasie przesuwania odkurzacz. Jak go... Wyświetl post Czołem @wojtek1. Najepszym rozwiązaniem tego problemu będzie oddanie sprzętu do serwisu, jeżeli odku... Wyświetl post |
Witam, niestety nie udało mi się odnaleźć różnicy między 3 modelami lodówki: RB31HERNBSA RB31FERNBSA RB31FERNBSS Proszę o pomoc Wyświetl post Cześć @Tomnm Faktycznie różnica między tymi modelami jest minimalna, a jest nią kolor lakieru: RB31F... Wyświetl post |
Witam w grudniu zarejestrowałam zakup piekarnika i dotej pory nie otrzymałam kosza do wypieków , czy jeszcze godostane ?? Wyświetl post Cześć @Iza Zgodnie z 13 pkt. regulaminu promocji:"13. Wydanie nagrody nastąpi po pozytywnej weryfika... Wyświetl post |
Chciałem zapytać, gdzie można się dowiedzieć apropo realizacji promocji ? Kiedy powinienem dostać informację dotyczącą ewentualnej wysyłki... Wyświetl post Witam, Dzisiaj skończyłam już korespondencję z organizatorem właśnie i jestem zażenowana tem co zasz... Wyświetl post |
mam sobie czajnik elektryczny. byłem chory i w środku nocy chciałem sobie zrobić cherbatę. nie zrobiłem jej, bo bym cały dom obudził. czy... Wyświetl post na supergoracymn trybie jak sie ma indukcje całkiem cicho to wychodzii ;)) Wyświetl post |
Witam, chce zapytać czy może ktoś wie jak zdemontować tylną zewnętrzną ściankę w lodówce w celu dostania się do izolacji, ponieważ przewód który... Wyświetl post dzwoniłam do dwóch serwisów niestety nie chcą pomóc, oferuja tylko przyjazd i ewentualną reperację, ... Wyświetl post |
Mam zamiar pozbyć się starej kuchenki i zaopatrzyć w szeroko reklamowane piekarniki samsunga z serii dual cook. Czy ktoś mógłby się podzielić... Wyświetl post Cześć @grodziak93 System Dual Cook działa na zasadzie separatora, który fizycznie dzieli komorę na 2... Wyświetl post |
Witam serdecznie, bardzo prosze o informacje czym różni się Pralka Samsung AddWash WW70K5410UW od Pralka Samsung AddWash... Wyświetl post Hej @Gary! Główna różnica to oczywiście pojemność, jak sam zauważyłeś, oprócz tego jest to kolor, WW... Wyświetl post |
Aby kuchnia indukcyjna działała, musimy korzystać z garnków, które wykonane są/zawierają warstwę ferromagnetyka- w prostych słowach: metalu który... Wyświetl post |
Promieniowanie mikrofalowe służące do podgrzewania żywności w kuchenkach mikrofalowych dociera do żywności do głębokości około 2,5 cm. Dalsze... Wyświetl post |
Tak, wewnętrzny wentylator może pracować przez krótki czas po wyłączeniu płyty zapewniając prawidłowe chłodzenie wnętrza urządzenia. Wyświetl post |
Jest to zjawisko normalne, ponieważ gorąca para wodna skrapla się na dolnej części szyby piekarnika (zimny element). Jeśli użytkownik otworzy drzwi... Wyświetl post |
Najczęstszą przyczyną słabego ciągu odkurzacza jest niedrożność kanału ssącego. Należy sprawdzić drożność ssawek, węża. Następnie należy sprawdzić,... Wyświetl post |
Aby awaryjnie usunąć wodę z pralki należy: -Odłączyć zasilanie pralki -Otworzyć pokrywę filtra -Przygotować naczynie na wodę -Za pomocą... Wyświetl post |