Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Zmywarka Samsung DW60A8070BB

(Temat utworzony: piątek)
53 Wyświetlenia
isia87
First Poster
Opcje
Witam, mam nadzieję,że pomożecie
 Rozpakowana dziś zmywarka 

Zmywarka Samsung DW60A8070BB

Narazie nie mamy frontu, więc chcemy korzystać w trybie "golasa", ale nie mogę otworzyć drzwiczek na płasko, coś bardzo sprężynują, lekko sie tylko uchylają
 Czy to normalne? Próbowałam "krecic" śrubą od sprężyny, ale bez skutku. Czy to coś nie tak ze sprzętem Czy montaż frontu coś zmieni?
Z góry dzieki
0 Like

2 Rozwiązania

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
Patys
Apprentice
Opcje
Każda zmywarka do zabudowy bez frontu będzie sprężynować to normalne. Jak zamontujesz front będzie elegancko

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

Rozwiązanie
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam.Samoczynne domykanie i sprężynowanie się drzwi zmywarki, która nie posiada jeszcze zamontowanego frontu, jest zjawiskiem normalnym, gdyż drzwi są dość lekkie i jest spowodowane działaniem mechanizmu sprężynowego umieszczonego przy zawiasach drzwi. Po zamontowaniu blatu drzwi zmywarki otwierać się już będą Pani bardzo płynnie.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

4 Odpowiedzi
Rozwiązanie
Patys
Apprentice
Opcje
Każda zmywarka do zabudowy bez frontu będzie sprężynować to normalne. Jak zamontujesz front będzie elegancko
Rozwiązanie
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam.Samoczynne domykanie i sprężynowanie się drzwi zmywarki, która nie posiada jeszcze zamontowanego frontu, jest zjawiskiem normalnym, gdyż drzwi są dość lekkie i jest spowodowane działaniem mechanizmu sprężynowego umieszczonego przy zawiasach drzwi. Po zamontowaniu blatu drzwi zmywarki otwierać się już będą Pani bardzo płynnie.
analyzer65
Troubleshooter
Opcje
Front swoje waży więc tak to będzie jak wyżej...
Wszystko ok.
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Jak najbardziej normalne zjawisko

0 Like