Samsung od lat podkreśla niezawodność i trwałość swoich urządzeń AGD, co jest rezultatem kompleksowych testów przeprowadzanych na każdym etapie... Wyświetl post
Samsung wprowadza na rynek nową linię AGD Bespoke AI Home, w tym innowacyjną pralkę WF90F09C4SU4. Pralka wyróżnia się estetycznym designem,... Wyświetl post
Cześć forumowicze!
Dzisiaj zajmiemy się kilkoma kwestiami związanymi z nieprawidłową na pierwszy rzut oka pracą pralek, które są często poruszane... Wyświetl post
Cześć Userzy!
Dzisiaj zajmiemy się istotną kwestią związaną z prawidłową pracą zmywarki, mianowicie czyszczeniem filtra. Jest to bardzo prosta... Wyświetl post
Proszę o informację jakiej pojemności jest pojemnik (automatyczne dozowanie) na detergent do prania oraz na płyn do płukania - nigdzie nie ma... Wyświetl post
Dzień dobry
Kilka dni temu kupiłem pralkę Samsung WW90T534DAE. Po podłączeniu pralki, przeprowadzeniu standardowej kalibracji i puszczeniu... Wyświetl post
Witam,
w ostatnich dniach pojawiła mi się woda pod lodówką Side by Side model RSH5ZLBG i niestety nie moge zlokalizowac przyczyny takiego stanu... Wyświetl post
Witam serdecznie moja suszarka DV90TA020AE zaczęła dokładać sobie czas suszenia , przykładowo syntetyki czas suszenia 1,2 godziny a suszarka... Wyświetl post
Samsung od lat podkreśla niezawodność i trwałość swoich urządzeń AGD, co jest rezultatem kompleksowych testów przeprowadzanych na każdym etapie... Wyświetl post
Dzień dobry. Posiadam 5 letnią lodówkę rf50k5920s8. Co pewien czas nie chłodzi i mrozi. Odstępy wentylacyjne zachowane. Po wizycie serwisu nie... Wyświetl post
Szanowne forum Piszę tutaj bo może w tym miejscu uzyskam jakąś pomoc lub wsparcie mam piekarnik Dual Cook Samsunga nie ma już gwarancji ma sześć... Wyświetl post
Cześć podczas wyboru kruszonego lodu zaczęło strasznie głośno buczeć , lód się nie wysypuje . Kostkarka działa , woda działa . Czy mogę coś zrobić... Wyświetl post
Blad dc to nie zamknięte drzwi , a są zamknięte, czy ktoś naprawiał już taki błąd i wie co to ? Z tego co pisze wujek Google to jakiś często... Wyświetl post
Posiadam pralkę Samsung WW90T954A/SH/S6.Pralka po rozpoczęciu programu pobiera płyn do prania razem z proszkiem.Pralka jest na gwarancji więc... Wyświetl post
Dzień dobry,
zakupiłem niedawno płytę indukcyjną NZ64B5046FK wraz z okapem NK24C5703TM. Płyta prawidłowo połączyła się z wi-fi jak i z aplikacją... Wyświetl post
Witam, 1.5 miesiąca temu zakupilam odkurzacz samsung jet 85. Dziś po odkurzaniu jak zawsze odłożyłam go do stacji i okazało sie ze nie ładuje sie.... Wyświetl post
Cześć!
Dziś opiszę ciekawy temat, o który wielu z Was często pyta - chodzi o łączenie pralki z suszarką.
Wielu z Was z powodu małej ilości... Wyświetl post
Czym jest autodozowanie?
Autodozowanie odpowiada za dostosowanie ilości środków piorących do rodzaju prania. jest to funkcja, pozwalająca na... Wyświetl post