Witam mam taki problem, czy ktoś pomoże? Z góry dziękuję za każdą radę. Wyświetl post

Przede wszystkim sprawdź ciała obce w bębnie, przestrzeń za filtrem wewnątrz i wymiennik ciepła. Jeż... Wyświetl post
Wszystko dla domu
Custom List Message Item |
---|
Witam mam taki problem, czy ktoś pomoże? Z góry dziękuję za każdą radę. Wyświetl post ![]() Przede wszystkim sprawdź ciała obce w bębnie, przestrzeń za filtrem wewnątrz i wymiennik ciepła. Jeż... Wyświetl post |
Witam,jeżeli napisalem w zlym dziale to z góry przepraszam. Mam problem z lodowko zamrazarka Samsung(No Frost) RB29fsrndsa a mianowicie co jakis... Wyświetl post U mnie też sie zbierała woda i wylewałana kuchnie. Tuż po gwarancji. Serwis ograniczył się do rozmro... Wyświetl post |
Nie potrafię dojść do tego ktory łącznik kupic by postawic suszarke na pralce. Mam pralkę WW80K510UW. Planuje kupic suszarkę DV90TA240AE. Wyświetl post Cześć @KaygaNaki, Do pomocy przy doborze łącznika jest osobny wątek na forum, który znajdziesz tutaj... Wyświetl post |
Hej, Temat widze wałkowany. Zmieniłem kierunek drzwi w modelu z tytułu. Wszystko wg instrukcji, mam nadzieje. Trwało to dość długo, z dwie... Wyświetl post Dzięki Szewcu za zaangażowanie. Nie mam możliwości regulacji, niestety. Znajac życie gdzieś popołeni... Wyświetl post |
nagle ni z gruszki, ni z pietruszki przestał działać dyspozytor wody. wymieniliśmy filtr i nic. Woda nie leci. Mam wrażenie, że coś ktoś... Wyświetl post @agnieszkape Nie wygląda to na model naszej lodówki. Nasze modele zaczynają się od np. od RS/RB. Spr... Wyświetl post |
Witam od kilku tygodni obserwuje w mojej lodówce glośniejsza pracę lodówki, która potrafi pracować całą noc , przy próbie wyłączenia i po... Wyświetl post |
Witam co to za dźwięk który wydaje lodówka przed włączeniem sprężarki? Wyświetl post ![]() |
Witam wszystkich. Mam problem z podłączeniem pralki do smartthings. Zrobiłem już chyba wszystko. Usunąłem dane aplikacji, zrestartowałem siec w... Wyświetl post @vdsl2 - dzięki za odpowiedź, fakt w moim przypadku 64 cyfry szesnastkowe, źle podałem informację na... Wyświetl post |
Witam serdecznie Mam lodówkę Samsung RS51K57H02C, w której przestała działać kostkarka do lodu. Zostały wykonane wszystkie czynności, które... Wyświetl post |
Dzień dobry. Co z promocją na zakup sprzętu AGD???Wzięłam udział w październiku i do dnia dzisiejszego nie otrzymałam żadnej wiadomości zwrotnej. ... Wyświetl post @magdabaranowskamagda w takim razie skorzystaj z porady i adresu mailowego udostępnionego przez @Hub... Wyświetl post |
Moja mam 22 lata temu kupiła mikrofalówke Samsung i nadal jest w pełni sprawna, polecam. O to ona ... Wyświetl post @PMateusz Cześć! Świetnie się prezentuje na zdjęciu. Cieszymy się, że dalej działa. Oby jak najdłuże... Wyświetl post |
POMOCY Witam czy komuś udało się połączyć przez wifi z tym odkurzaczem Wyświetl post @HubertK Chyba chodzi o to https://eu.community.samsung.com/t5/sprz%C4%99t-agd/odkurzacz-samsung-rob... Wyświetl post |
Mam pralkę samsung ww10m86inoa/eo zglaszalam problem z autodozowaniem płynu musze to jakoś wiązać bo innej możliwości niż auto nie mam -... Wyświetl post Cześć @Jey11, producent nie specyfikuje dokładnej ilości. Najpierw pralka oblicza podstawową potrzeb... Wyświetl post |
Dzień dobry, planujemy umieścić lodówkę z serii Kitchen Fit z jednej strony obudowaną meblami, ale z drugiej strony będzie ściana. Rozumem, że... Wyświetl post Cześć @Felix34, zwróć uwagę, co zapisano w karcie gwarancyjnej: "Niniejsza gwarancja obowiązuje wyłą... Wyświetl post |
Czy można gdzies kupić adapter smart dongle hd39n1230gw? Z góry dziekuję. Wyświetl post |
Witam W tajemniczych okolicznościach uległa uszkodzeniu tacka/foremka, w której kostkarka formuje kostki lodu. Woda zamiast zastygać w kostki,... Wyświetl post Na oficjalnym forum nie udzielamy informacji, które potencjalnie mogą uszkodzić urządzenia lub użytk... Wyświetl post |
Witam. Mam pytanie odnośnie okrągłego elementu znajdującego się na górze kuchenki. Jest to okrągły element z widocznymi śladami zużycia. Czy można... Wyświetl post @mwic Cześć! Ten okrągły element to płyta mikowa. Da się ją oczywiście wymienić. Doprecyzuj, czy urz... Wyświetl post |
Witam. Nie działa automatyczne otwieranie zmywarki po umyciu. Funkcja jest włączona, drzwi się nie otwierają. Co może być przyczyną? Wyświetl post @Kris21x, Czy dotyczy to tego samego modelu, który był podany wyżej? Przede wszystkim zacząłbym od r... Wyświetl post |
Witam, zauważyłem że podczas wirowania wycieka woda z pralko-suszarki slim. Dołączam zdjęcie. Dziękuję za pomoc Wyświetl post Cześć @Radek12, We wskazanym miejscu co prawda nie widzę wody, ale przede wszystkim warto sprawdzić ... Wyświetl post |
Witam. Mam problem taki że jak włączam pranie pralka zatrzymuje się i nie chce prać. Dzieje się to w momencie pobierania wody. Nie pobiera wody... Wyświetl post @Mila88 sprawdź czystość filtra w prawym dolnym rogu urządzenia oraz kanału, w którym się znajduje. Wyświetl post |