Witam Posiadam płytę Samsung Chef Collection NZ63J9770EK i mam problem ze na prawym dużym polu nie wykrywa garnków indukcyjnych a... Wyświetl post
Wszystko dla domu
| Custom List Message Item |
|---|
|
Witam Posiadam płytę Samsung Chef Collection NZ63J9770EK i mam problem ze na prawym dużym polu nie wykrywa garnków indukcyjnych a... Wyświetl post |
|
Jest dziwne pukanie jak by jeden but był w suszarce co obrut to pukniecie czy ktoś wie co to i dlaczego w 1 miesięcznej suszarce? Wyświetl post |
|
jakie macie doświadczenia z obsługą Klienta sklepu Samsung? przeżywam lekki szok, bo Samsung był/jest dla mnie marką premium i z tego wynikają... Wyświetl post Witam macie problemy z obsługą klienta w sklepie Samsung. Co dowiedziałam się mają awarie systemu. N... Wyświetl post |
|
Nowe Pralki Samsung AI Control Samsung AI Control Nowe pralki Samsung AI Control cechują się przede wszystkim zapamiętywaniem... Wyświetl post |
|
Witam! Od 2 dni jestem posiadaczem nowej lodówki RB31FDRNDBC, niestety, co jakiś czas podczas włączenia kompresora, z tylnej dolnej części lodówki... Wyświetl post @Arimaaa Można w takim razie skontaktować sie z serwisem aby sprawdził co sie dzieje z lodówką Wyświetl post |
|
Mam problem z lodówką RB33J8035SR (a dokładniej chyba z zamrażarką). W domu przez kilka sekund nie było prądu. Po tym zdarzeniu lodówka zaczęła... Wyświetl post Cześć @mwiza, w Twojej okolicy naprawami zajmuje się: Arko-Dom, Poznań, ul. Czochralskiego 8, tel: 6... Wyświetl post |
|
Dnia 23 lutego br. zgłosiłam usterkę lodówki ( na gwarancji, ponad rok ma). Na naprawę czekałam prawie dwa tygodnie, monter serwisu nie ma czasu na... Wyświetl post @iwo1, jak najbardziej rozumiem Pani sytuację, jest ona mocno niekomfortowa. Z pozycji forum nie mam... Wyświetl post |
|
Witam, mam może trochę dziwne pytanie ale czy udaje się wam uzyskać niepokruszony lód w lodowce side by side SAMSUNG RS68N8241B1? Chodzi mi o... Wyświetl post |
|
Witam, Kupiłam lodówkę 2 tygodnie temu. Kompresor masakrycznie tyrkocze -jak wiertarka . Dźwięk jest nie do zniesienia. Pół godziny tyrkotania non... Wyświetl post Witam, Proszę o informację czy praca sprężarki jest tak samo glosna jak na początku? Kupiłam lodówkę... Wyświetl post |
|
Panel zmywarki zupełnie nie reaguje przy drzwiczkach uchylonych do około 30 stopni, reaguje poprawnie po otwarciu drzwi mniej wiecej powyżej 45... Wyświetl post |
|
Witam. Tak jak w temacie, pralka staje i nie wiadomo czemu, brak błędu. czasem pojawia się błąd od spuszczania wody 3E ale tu podejrzewam że już... Wyświetl post za pomocą aplikacji Samsung Smart Washer sprawdziłem błąd i niby to dźwiczki, nic do tej pory przy n... Wyświetl post |
|
Hej, niedawno zaczęły mi strzelać lewe drzwi przy otwieraniu, slychac i czuć na drzwiach jakby coś przeskakiwalo, podejrzewam, że w dolnej części w... Wyświetl post @Jack1111 Cześć, Dzięki za podesłanie zdjęcia. Skontaktuj się w tej sprawie z naszym lokalnym, autor... Wyświetl post |
|
Dzień dobry, od ponad tygodnia mam problem z pralką Samsung WF60F4E0N0W - nie pierze ani nie wiruje. Po załadowaniu i włączeniu wykonuje ze dwa... Wyświetl post |
|
Witam i proszę o pomoc. Piekarnik kupiony w 2017 roku więc dawno po gwarancji. Używany sporadycznie i nie połączony z wi-fi nigdy. Teraz nadszedł... Wyświetl post |
|
Witam mam problem z lodówką samsung. Woda nie leci do podajnika. Słychać że podajnika pracuje. Lecz leje sie do szuflady chłodzącej . Model lodówki... Wyświetl post @Kaziu11 Cześć! Ten model lodówki nie jest przeznaczony na nasz rynek. Doprecyzuj, czy urządzenie je... Wyświetl post |
|
Witam Proszę o pomoc w sprawie indukcji nz64h57479k Do wczoraj było wszystko OK aż tu nagle lewa strona nie widzi garnkow. Sprawdziliśmy... Wyświetl post @WojtekKrakow Cześć! Warto w takiej sytuacji wykonać reset zasilania (poprzez odłączenie bezpiecznik... Wyświetl post |
|
Witam, Mam płytę indukcyjną z multi strefą z lewej strony. Nie mogę rozgryźć dlaczego na tym polu nie mogę korzystać z patelni która zajmuje ok... Wyświetl post @Robath Może to być też przekaźnik, takie cykanie może występować zwłaszcza jak grzeją się więcej ni... Wyświetl post |
|
Lodowka ktora posiadam od ponad roku posiada zbiornik na wodę, dzięki czemu nie musi być podłączona do sieci wodnej - taki model mi odpowiadał. ... Wyświetl post Cześć @Asiam68 Możesz skorzystać z pomocy naszego serwisu, który wykona usługę profesjonalnego czysz... Wyświetl post |
|
Witam serdecznie, Sprawa dotyczy lodówki RSH7ZNRS - od kilku dni lodówka samoczynnie włącza tryb Vacation (dotyczy chłodziarki) bez ingerencji... Wyświetl post Cześć, dziękuję za odpowiedź. Połączenie z siecią nie było zmieniane, spróbuję wyłączyć lodówkę na o... Wyświetl post |
|
Really it's nice I bought new Kupiłem zmywarkę Samsung i jestem bardzo zadowolony. Przystępne cenowo i wysokiej jakości Wyświetl post |
| Użytkownik | Liczba like |
|---|---|
| 23 | |
| 14 | |
| 9 |