Dzień dobry, jestem miłośnikiem i użytkownikiem produktów firmy SAMSUNG, natomiast 2 w 1 , piekarnik i mikrofala NQ50H5537KB - to po prostu nie... Wyświetl post
Wszystko dla domu
Custom List Message Item |
---|
Dzień dobry, jestem miłośnikiem i użytkownikiem produktów firmy SAMSUNG, natomiast 2 w 1 , piekarnik i mikrofala NQ50H5537KB - to po prostu nie... Wyświetl post |
Kupiłem lodówkę SAMSUNG RS65R54112C, którą muszę podłączyć do wody. Chcę zatem kupić odpowiedni zawór, problem w tym, że NIGDZIE nie ma... Wyświetl post Ja wiem, że czytanie ze zrozumieniem jest sztuką, ale ja nigdzie nie napisałem, że mam już lodówkę w... Wyświetl post |
Witam, przestało mi działać oświetlenie w lodówce, sądziłem że to żarówka, więc zamówiłem nową. To było by zbyt proste, ani nowa, ani stara... Wyświetl post @PawełPiotr Cześć! W tej sytuacji najlepiej skonsultować ewentualną naprawę bezpośrednio z autoryzow... Wyświetl post |
Witam, posiadam lodówkę Samsung RFG23UEBP side by side z zamrażarką na dole. Lodówka ma trochę ponad 2 lata, od kilku dni zbierała się woda pod... Wyświetl post @Ronnix Cześć! Spróbuj lodówkę jeszcze odłączyć od zasilania na kilka minut i podłącz ją następnie p... Wyświetl post |
Nie działa żadna aplikacja w żaden sposób nie łączy się z wi-fi co za lipa straszna A aplikacja powerbot-e nie działa wogule Wyświetl post Najlepiej jak zadzwonisz na infolinie Samsung tel.22 607 93 33 lub Czat. https://www.samsung.com/pl/... Wyświetl post |
Witam Jakie powinny być wymiary wnęki do wstawienia lodówki RS65R54412C? Nie mogę znaleźć w instrukcji wysokości nad lodówką.. Wyświetl post Cześć @Krzysiek8 , Lodówka RS65R54412C jest urządzeniem wolnostojącym. Dla prawidłowej pracy wymaga ... Wyświetl post |
Dzień dobry.Planujemy zakup lodówki jak w temacie. Mam mało miejsca we wnęce, lodówka miałaby od góry jedynie 1-2 cm odstępu od "sufitu". Z... Wyświetl post |
Witam, posiadam pralkę Samsung AddWash Slim WW80K5210VW od samego początku użytkowania (tj. ok. 6 m-cy) w trakcie końcowej fazy programu prania (to... Wyświetl post ![]() @Bartekg skontaktuj się w tej sytuacji z Infolinią. Konsultanci sprawdzą dokładnie z Tobą urządzenie... Wyświetl post |
Dzień dobry. Proszę bardzo o pomoc. Jak połączyć pralkę WW70J5346FW z suszarką DV80M6210CW. Nie wiem, jakiego łącznika użyć. Czy mam jakiś wybór?... Wyświetl post Cześć @Sylwia35, Do tego modelu pralki pasuje łącznik o oznaczeniu SKK-DF oraz szuflada SKK-DD. Więc... Wyświetl post |
Witam, Napotkał mnie dziś dziwny problem z pralką, mianowicie podczas próby wirowania pralka zaczyna dziwnie buczyc. Użytkujemy jej już 4... Wyświetl post Serwis a później zwrot kosztów u ubezpieczyciela.Tak ja załatwiałem jakieś pięć lat temu. Wyświetl post |
Witam, Przymierzam sie do kupna nastepujacego zestawu: - suszarka Samsung DV90T6240LH - pralka Samsung WW90T654DLH Mam dwa... Wyświetl post Cześć @mikakry , Poniżej znajdziesz instrukcję montażu do odpływu: Do tego zestawu będzie pasował sa... Wyświetl post |
Witam Pralko suszarka, na samym poczatku w miare suszyla, ale ostatnio (pralka ma okolo 2 tyg) wogole nie suszy, ostatnio pranie na 6h... Wyświetl post Cześć @Agnieszka1981 Sprawdź to, co możesz wykonać sama. Zresetuj urządzenie, oczyść filtry, upewnij... Wyświetl post |
Witam. Od jakiegoś czasu mam nową lodówkę Samsung RB37J506MSA. Mam z nią lekki problem-silnik jest bardzo głośny oraz przy otwieraniu/zamykaniu... Wyświetl post Cześć @Members_rZb5jfi , Czy urządzenie ma zachowane odległości wentylacyjne i jest delikatnie odchy... Wyświetl post |
Witam, W dniu dzisiejszym na lodówce po zaniku zasilania i ponownym uruchomieniu na lodówce pojawił się błąd 4E. Lodówkę wyłączałem z... Wyświetl post |
W marcu bieżącego roku za pośrednictwem strony internetowej sklepu „mediaexpert” dokonałem zakupu urządzenia AGD w postaci lodówki m-ki Samsung... Wyświetl post |
Cześć! W swoim piekarniku Dual Cook Flex zauważyłem, że po każdorazowym skorzystaniu z niego, zegarek zaczyna się spieszyć o kilka minut.... Wyświetl post Tak, podłączony jest bezpośrednio do gniazdka z uziemieniem. Bez żadnych pośrednich połączeń. Ok, sp... Wyświetl post |
Posiadam lodówkę od około pół roku i już nie mogę wytrzymać. Hałas który generuje jest dla mnie nie do zniesienia. Nie jest to ciche buczenie czy... Wyświetl post Cześć @Celestyn Nasze lodówki wydają wiele dźwięków, które są naturalne. Więcej na ten temat znajdzi... Wyświetl post |
Witam, Zmywarka po zakończeniu zmywania wygrywa irytującą melodię, po automatycznym otwarciu drzwi wygrywa drugą irytującą melodię, czy ktoś wie... Wyświetl post Hej @Kiepero Naprawy nie zamieniają modeli 😉 Napisz, na jakim etapie występuje u Ciebie problem ze ... Wyświetl post |
Witam od pewnego czasu mam problem z pikającą lodówką serwis w mojej okolicy rozkłada ręce. I jeszcze w okresie gwarancyjnym był problem z... Wyświetl post ![]() Witam sprawa rozwiązana uszkodzony był przedni panel sterujący lodówką serwisant podczas rozmowy tel... Wyświetl post |
Siemka Dziś mam dla Was ciekawy temat, w naszej ofercie pojawiły się nowe odkurzacze. Mowa o odkurzaczach bezprzewodowych Dotychczas nie... Wyświetl post |