Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Galaxy S24 Benchmark stres test HOT‼️📴

(Temat utworzony: 02-02-2024 12:01 PM)
2382 Wyświetlenia
bartekkoks
Pathfinder
Opcje
Siemka sprawdzałem sobie osobiście osiągi tego telefonu w benchmarku Antutu i oto wynik 

image

Dodatkowo stres test

image

Przeważnie 44.7 stopnia no cóż powiem tak mega gorący użytkować by się nie dało zbytnio chwile w ręce i parzy, poprzednio miałem S21+ i temperatura była sporo niższa ogólnie Peocesor Exynos niezbyt się nadaje szkoda że znowu nie dostaliśmy Snapdragona w każdej wersji telefonu. 
65 Odpowiedzi
Mickra
Voyager
Opcje
Dzięki za uwagi 👍tak myślałem że snap znowu będzie lepszy. Słyszałem że w one ui. 6.1 nie ma już problemów z brakiem ochrony przed wypalaniem ekranu a ikonki na pasku u góry się przesuwają?
Mighn
Big Cheese
Opcje
Cóż, było wiadomo od początku, że exynosy będą kiepskie - jak by samsung tego nie wiedział, to by nie dawał snapa do S24U.
bartekkoks
Pathfinder
Opcje
Ikonki się nie przesuwają
bartekkoks
Pathfinder
Opcje
Niby człowiek wiedział, a jednak się łudził. Pytanie tylko czemu w całej serii S23 były snapdragony a tutaj znowu nie ma? A szkoda exynos się nadaje do kosza xd
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

A jakie wyniki osiągały poprzednie generacje czyli S23 (Snapdragon), S22 (Exynos) oraz S21 (Exynos)?

bartekkoks
Pathfinder
Opcje
Można posprawdzać w internetach ja miałem s21+ i miałem wynik ok 560000
bartekkoks
Pathfinder
Opcje
.1706873818510.jpg1706873818505.jpg
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Czyli nowy Exynos 2400 jest lepszy w teście syntetycznym od procesora Snapdragon 8 Gen 2 dla Galaxy. Czyli jak rozumiem wynik jest dobry tylko temperatura nieco za wysoka podczas testu?

Mighn
Big Cheese
Opcje
Bo dla samsunga exynosy wychodzą dużo taniej... była nadzieja, że w tym roku chcą pokazać, że jednak naprawili exynosy, ale dość złudna, sądząc po tyn, że ostatnie tensory dla googla (w końcu to też prawie exynosy) miały dokładnie te same problemy co wcześniej.