Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z podłączeniem pada od xboxa

(Temat utworzony: 4 tygodni(e) temu)
122 Wyświetlenia
elektryk
Journeyman
Opcje
Mam problem z podłączeniem kontrolera xbox do galaxy S24, poprzedni galaxy A52s 5g łączy sie z nim bez problemu, nanatomiast S24 nawet go nie widzi. Wie ktoś może dlaczego tak sie dzieje?
0 Like
9 Odpowiedzi
mariuszg82
Journeyman
Opcje
Po włączeniu pada należy przytrzymać przez 3 sekundy przycisk parowania. Przycisk xbox zacznie szybciej migać i wtedy telefon powinien go wykryć.
elektryk
Journeyman
Opcje
Próbowałem, galaxy A52s 5g go wykrywa a S24 nic
0 Like
mariuszg82
Journeyman
Opcje
Mnie się udało za czwartym razem. Ostatecznie w dostępnych urządzeniach pojawił się xbox wireless controller
elektryk
Journeyman
Opcje
Jeszcze dziś pobróbuje, wczoraj kombinowałem z 15 minut 😆
0 Like
elektryk
Journeyman
Opcje
Niestety dalej nic, telefon go nie widzi. No to trudno, ciekawi mnie tylko dlaczego tak się dzieje
0 Like
mariuszg82
Journeyman
Opcje
Ja mam xbox pad series. Sprawdziłem na A55 z andkiem 14 paruje się natychmiast. Podobnie z S20FE 5G. Z PC to w ogóle od strzała działa. Problem miałem właśnie z S25+. Za czwartym razem udało się. Więc jeśli zrobiłeś upgrade systemu do andka 15, to więc to może być przyczyną. Uaktualniałeś firmware w padzie?
mariuszg82
Journeyman
Opcje
Ale próbuj, skoro u mnie się udało, to u Ciebie też musi się sparować
elektryk
Journeyman
Opcje
Do pada nie było żadnych aktualizacji, dziś jeszcze sprawdzę. Ewentualnie poczekam do jakiejś aktualizacji telefonu, może to kwestia One Ui 7 albo androida 15
0 Like