Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z bluetooth S20 FE 5G

(Temat utworzony: 18-01-2021 11:16 PM)
4597 Wyświetlenia
Symeon7
Journeyman
Opcje
Cześć, może ktoś też ma taki problem, że po połączeniu się z głośnikiem, słuchawkami czy transmiterem, radiem, przez bluetooth,  to nie odtwarza dźwięku? 
Na dodatek Przy YouTube dobrze to widać bo wideo/teledysk szatkuje i się tnie, klatka po klatce, natomiast zmieniając output spowrotem na telefon to działa to normalnie i płynnie.. telefon mam zaledwie któryś dzień i teraz dopiero zauważyłem jak chciałem posłuchać muzyki 
Może ktoś też wie jak to naprawić? Czy tylko gwarancja..?
0 Like
Mani3k
First Poster
Opcje
Oczywiście. Kilkadziesiąt razy. Tak samo resetowanie słuchawek. Brak pomysłów..
0 Like
Mani3k
First Poster
Opcje
Tak.
0 Like
Mani3k
First Poster
Opcje
Nawet oryginalne samsung
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Mani3k  nic więcej zatem nie mogę zaproponować.  Można zgłosić ten problem  jeszcze poprzez aplikacje Samsung Members 

PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Mani3k  acha , słuchawki samsung mają identyczny problem....🤔

Może to problem z modułem Bluetooth...

Warto byłoby wybrać się z tym do serwisu na diagnostykę 

Mani3k
First Poster
Opcje
Tak czy inaczej dziękuję za próbę pomocy. Pozdrawiam.
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Mani3k  Jeżeli problem nie ustapi to najlepiej będzie udać się z tym do serwisu.  Pozdrawiam 

mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Mani3k, pozostaje przywrócić ustawienia fabryczne. Rozumiem, że na telefonie znajdują się dane, ale w niektórych przypadkach tylko w taki sposób można usunąć błąd.

kubaantilag
First Poster
Opcje
Witam od niedawna mam problem z odtwarzaniem muzyki na zewnętrznym urządzeniu bluetooth. Telefon paruje się i łączy z urządzeniem zewnętrznym beż problemu , czy to samochód czy to jakiś głośnik. Po otworzeniu Spotify czy jakiej kolwiek innej aplikacji i naciśnięciu przycisku Play żaden dzwike się nie wydobywa z odbiornika mimo tego że widać że utwór leci na osi czasu na wyświetlaczu w telefonie czy na wyświetlaczu w samochodzie. Proszę o pomoc. Zakrualizowalem telefon do najnowszej wersji jaki robiłem różne resety według poradników z sieci ale nic niestety nie pomogło. Telefon to Samsung s21 FE.
0 Like
Gabarosik
Helping Hand
Opcje
A czy sprawdzasz czy nie masz wyciszonego dźwięku odtwarzania ?
0 Like