Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z Bluetooth

(Temat utworzony: 08-12-2024 10:10 PM)
169 Wyświetlenia
Daniel8824
Navigator
Opcje
Bluetooth samoczynnie się rozłącza przynajmniej 2 razy dziennie.
Nie mam zielonego pojęcia co jest przyczyną.
Do Bluetooth podłączony jest tylko zegarek watch 4.
Problem trwa od tygodnia czasu.

image

image

0 Like
4 Odpowiedzi
GlitchCore
Samsung Members Star ★
Opcje
Witam czy w sytuacjach w których telefon rozłącza się z zegarkiem nie odchodzi Pan na większą odległość od telefonu? Jeżeli nie proszę zresetować ustawienia sieci WiFi i Bluetooth. Ustawienia --> Zarządzanie ogólne --> Resetowanie --> Resetuj ustawienia sieci WiFi i Bluetooth.
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Jeśli sytuacja będzie się nadal powtarzać mimo wykonania wskazówek podanych przez kolegę @GlitchCore możliwe że uszkodzeniu ulega moduł radia.
Daniel8824
Navigator
Opcje

Samsungi to jednak dziwne urządzenia, zrobiłem dokładnie tak według instrukcji i na zegarku nastąpiło przywrócenie ustawień fabrycznych i straciłem wszelkie dane. Dramat, trzeba przesiąść się na Iphona

gal22axy
Explorer
Opcje
Z samsungów trzeba umieć korzystać,a jak przyjdzie nie doświadczony klient tej marki, pogrzebie w ustawieniach to tak się to kończy.Nie mówię tutaj o tym że Pan się nie zna ale nie pogrzebał Pan przypadkiem w ustawieniach zegarka. Miałem galaxy watch 3 i tam naprawdę można było tyle żeczy zrobić że to wręcz nieprawdopodobne. Na codzień korzystam z galaxy s22 i super się sprawuje a miałem kiedyś w ręce iphona i dla mnie to szrot ale to już według własnych preferencji i upodobań.