Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zacina się S21/S21+/S21 Ultra/S21FE

(Temat utworzony: 01-02-2022 05:24 PM)
6105 Wyświetlenia
kedzior234
Apprentice
Opcje

Czym to jest spowodowane...

Ostatnią aktualizacją ? Może, ma ktoś ten sam problem :
Czasami po odblokowaniu ekranu zacina się telefon powolne wchodzenie w aplikacje, nie da się steom nieraz zamknąć przeglądarkowych trzeba telefon wyłączyć.... Wcześniej miałem S10+ śmigał ladnie po zakupie flagowaca S21 ultra i problemami z nim już mnie ta marka odrzuca, dodam że problem nie dotyczy samego S21 ultra ale również podstawowej wersji S21.... 
0 Like
89 Odpowiedzi
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@kedzior234 Czy problem zauważyłeś po aktualizacji androida? 

kedzior234
Apprentice
Opcje
Tak, po ostatniej aktualizacji, telefon posiadam od listopada, natomiast od aktualizacji tej co teraz była albo poprzedniej ten problem występuje... Posiadam S21 jeszcze to taki sam problem, nawet bym powiedział że w niektórych momentach kompletnie nic nie mogę zrobić na nim....
0 Like
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Spróbuj wykonać Wipe Cache Partition, ten zabieg nie usuwa danych z telefonu.

[Poradnik] - Wipe Cache Partition
https://eu.community.samsung.com/t5/pozostałe-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczny-i-w...

[Poradnik] [Android 11 One UI 3] Jak wejść w tryb recovery menu
https://eu.community.samsung.com/t5/pozostałe-smartfony/poradnik-android-11-one-ui-3-jak-wejść-w-try...

Emf_Emf
Journeyman
Opcje
Też to mam w S20+
Jak to z aktualizacjami, wielki szum, a przynoszą więcej szkody niż pożytku.
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Emf_Emf Wykonaj wskazówkę, którą podałem wcześniej.  

0 Like
Ewamilozin72
Helping Hand
Opcje
Witam. Zaleca się by po każdej dużej aktualizacji przywrócić telefon do ustawień fabrycznych bez przywracania kopii zapasowej gdyż tą może zawierać błędy. Jeśli zabieg vipe cache partition nie pomaga to lepiej przywrócić telefon do ustawień fabrycznych , kontakty ja zapisuje na koncie google i po zalogowaniu mam wszystkie.
Emf_Emf
Journeyman
Opcje
Po Twojej wypowiedzi wnioskuję, że telefon służy Ci głównie do przeglądania Facebooka i robienia zdjęć.
Bez urazy, to nie złośliwość.
Gdybym zrobił hard reset swojego telefonu to przywrócnie aplikacji, ustawień etc. bez kopii zapasowej zająłby mi tydzień.
0 Like
Ewamilozin72
Helping Hand
Opcje
Korzystam z Note 20 Ultra 5G i nie korzystam na nim z Facebooka . Robię zdjęcia ale wykorzystuje je w mojej pracy. Nie jestem też osobą złośliwą staram się pomóc. Skoro tak ma to wyglądać to nic więcej pisać nie będę.
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Emf_Emf  czasami hard reset to konieczność gdy wykorzystamy wszystkie inne możliwości  które nie pomogą.