Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z bluetooth S20 FE 5G

(Temat utworzony: 18-01-2021 11:16 PM)
4670 Wyświetlenia

Też mam ten problem

Symeon7
Journeyman
Opcje
Cześć, może ktoś też ma taki problem, że po połączeniu się z głośnikiem, słuchawkami czy transmiterem, radiem, przez bluetooth,  to nie odtwarza dźwięku? 
Na dodatek Przy YouTube dobrze to widać bo wideo/teledysk szatkuje i się tnie, klatka po klatce, natomiast zmieniając output spowrotem na telefon to działa to normalnie i płynnie.. telefon mam zaledwie któryś dzień i teraz dopiero zauważyłem jak chciałem posłuchać muzyki 
Może ktoś też wie jak to naprawić? Czy tylko gwarancja..?
0 Like
Mani3k
First Poster
Opcje
Witam. Od pewnego czasu w słuchawkach tws Mi True Basic2 jedna z nich (lewa) przestała odtwarzać dźwięk. Po włożeniu w uszy słychać jak słuchawki się parują i łączą z telefonem ale dźwięk jest odtwarzany tylko w prawej. Po włożeniu prawej słuchawki do etui lewa zaczyna odtwarzać dźwięk. Po ponownym wyjeciu prawej z etui lewa przestaje a dźwięk jest tylko z prawej. Myślałem, że to wina słuchawek ale 2 dni temu kupiłem synowi słuchawki nauszne również bezprzewodowe i też gra tylko prawa. Wipe robiłem kilka razy tak samo resetowanie danych bluetooth i nic nie pomaga. Słuchawki z innymi urządzeniami działają poprawnie. Sparowałem jeszcze 2 pary innych z moim s20fe i na wszystkich gra tylko prawa. O włos kupiłem inne słuchawki. Pomocy. Nie mogę pozwolić sobie na ustawienia fabryczne. Większość danych jest mi nie zbędne do wykonywania mojej pracy. Pozdrawiam. 
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Mani3k  Witam

To może być problem z kompatybilnością urządzeń,  jeżeli resety aplikacji, telefonu i samych słuchawek nie pomagają. 

Reset ustawień sieciowych również był robiony?

Mani3k
First Poster
Opcje
Wszystkie możliwe były robione. 2mce wcześniej wszystko działało bez zarzutów.
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Mani3k  między czasie była jakaś aktualizacja ?

Mani3k
First Poster
Opcje
Jedna lub dwie . Wydaje mi się, że u leży problem. Nie używam regularnie słuchawek więc nie jestem w stanie wyłapać kiedy problem się pojawił.
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Mani3k  Pozostaje w takim przypadku reset telefonu lub reklamacja słuchawek z powodu braku możliwości współpracy. 

A do tych słuchawek jest jakaś aplikacja?

Mani3k
First Poster
Opcje
Jak pisałem wyżej... słuchawki działają bez problemu z każdym innym urządzeniem. A inne słuchawki (rozne modele) występuje ten sam problem.
0 Like
Mani3k
First Poster
Opcje
Reset nie wchodzi w grę. Dane na telefonie są mi niezbędne do pracy.
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Mani3k  różne modele? Innych producentów?

PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Mani3k  rozumiem że ponowne sparowanie urządzeń również Pan zrobił?