Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z bluetooth S20 FE 5G

(Temat utworzony: 18-01-2021 11:16 PM)
4938 Wyświetlenia
Symeon7
Journeyman
Opcje
Cześć, może ktoś też ma taki problem, że po połączeniu się z głośnikiem, słuchawkami czy transmiterem, radiem, przez bluetooth,  to nie odtwarza dźwięku? 
Na dodatek Przy YouTube dobrze to widać bo wideo/teledysk szatkuje i się tnie, klatka po klatce, natomiast zmieniając output spowrotem na telefon to działa to normalnie i płynnie.. telefon mam zaledwie któryś dzień i teraz dopiero zauważyłem jak chciałem posłuchać muzyki 
Może ktoś też wie jak to naprawić? Czy tylko gwarancja..?
0 Like
49 Odpowiedzi
kubaantilag
First Poster
Opcje
Wszystko mam podgłoszone na max właśnie ... 😞
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Czy resetowałeś ustawienia sieciowe? Aby wykonać ten zabieg przejdź kolejno do: Ustawienia > Zarządzanie ogólne > Resetowanie > Resetowanie ustawień sieciowych.

kubaantilag
First Poster
Opcje
Tak. Resetowałem to wszystko .
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje
kubaantilag
First Poster
Opcje
Ok. Sprawdzę i dam znać.
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Będziemy czekać na informację zwrotną.

Wyczesany
First Poster
Opcje

mam ten sam problem co kolega wyżej resetowałem wipe/ robiłem hard resety nic nie pomaga brak dźwięku czy to głośniki czy radio w aucie czy nawet słuchawki 

PS. w S21 FE 5G mam ten sam objaw

0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@Wyczesany Po twardym resecie przywracałeś kopię zapasową? Problem może leżeć właśnie w jakiejś kopii ustawień - przywracasz je i wraz z tym przywracasz jakiś błąd systemu. Przetestuj jeszcze, o ile to możliwe, jakiś inny telefon - może pożyczony od znajomego i sprawdź jak będzie działał.

jacekwojtasinski
First Poster
Opcje

Witam

Udało się komuś rozwiązać problem?

U nas to samo

Prawa słuchawka nie działa.

Jeśli lewą odkładam do bazy ładującej wtedy jednak tzn prawa działa,dalej po wyjeciu lewej z bazy- na prawej nie ma dźwięku i jest tylko dzwiek z lewej 

0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@jacekwojtasinski Zrób reset słuchawek, sieciowy i wszystkich ustawień:

Reset słuchawek:
Aplikacja Galaxy Wearable > Ustawienia słuchawek > Ogólne > Zeruj.
Reset ustawień sieci:
Ustawienia > Zarządzanie ogólne > Resetowanie > Resetuj ustawienia sieciowe/Resetuj ustawienia bluetooth i sieci wifi.

Reset wszystkich ustawień:
Ustawienia > Zarządzanie ogólne > Resetowanie > Resetuj wszystkie ustawienia.

Żadnych danych nie stracisz więc możesz robić spokojnie.

0 Like