Czy ktoś coś wie na temat możliwości nagrywania rozmów za pomocą oprogramowania Galaxy 9+? Nie chodzi mi o możliwość zastosowania alikacji... Wyświetl post
Witam. Mam problem z dotykiem w galaxy s9. Telefon posiadam od 2 dni. Podczas pisania wiadomosci ekran nie wychwytuje wszystkich klikniec w skutek... Wyświetl post
Wkroczyliśmy w nowy 2020 rok, a zatem w tym miejscu pozwolę sobie złożyć wszystkim forumowiczom życzenia. Wszystkiego najlepszego w nowym roku, oby... Wyświetl post
Witam,
Mam problem z podświetleniem krawędziowym w moim galaxy s9+. Problem polega na tym, że dodaje jakieś inne aplikacje w ustawieniach do... Wyświetl post
witam. nie wiem gdzie i jak w ustawieniach znalezc mozliwosc pobierania aplikacji z innych zrodel.w innych modelach samsunga nie byli z tym... Wyświetl post
Witam, od wczoraj jestem posiadaczem galaxy s9, wczesniej miałem s6 i s7. Mam pewien problem z którym nie potrafie sobie poradzić, a mianowicie... Wyświetl post
Witam niedawno zakupiłem Galaxy s9+ i praktycznie od początku po odblokowania ekranu, wyświetlana mi się komunikat (Błąd analizy obrazu.... Wyświetl post
Z czego wynika ze jedne telefony mają napis duos a inne nie ? Czy ktoś kupował ostatnio s9+ i może napisać jaka ma wersję?z napisem czy bez ?
... Wyświetl post
W ustawieniach Google w pozycji kopia zapasowa jest między innymi kopia SMS. Ale nigdy nie jest robiona. Dlaczego? Jakie warunki spełnić żeby... Wyświetl post
Witajcie.
Jestem od niedawna posiadaczką modelu s9+, przesiadłam się z S6 Edge. Często wykorzystywałam funkcję nagrywania w zwolnieniu ( np... Wyświetl post
Witam
Po zakupie S9 Plus mam problem z wibracjami powiadomień.
Chcę, żeby nie było wibracji w trybie głośnym, ale, żeby wibrowało w tyybie... Wyświetl post
Witam. Naczytałem się tyle i nie mam pojęcia jakie wybrać czy te za 200 czy za 100 A może za 50 wiem tyle że musi być klejone po całości.
Wyświetl post
W ustawieniach mam w prawym górnym rogu ikonę różowego pączka jak na zamieszczonym obrazku. Da się tę ikonę zmienić na inną? Jako obraz w koncie... Wyświetl post
Czy dziala komus VoWifi na sofcie 1ARCC?
U mnie wyglada ze przestalo dzialac. VoLTE dziala ale VoWiFi juz nie.
Oczywiście jest włączony w... Wyświetl post