Witam,
czym się różnia ww. oryginalne ładowarki Samsunga poza tym, że tą drugą można składać do pozycji leżącej i jej front jest wykonany ze... Wyświetl post
Cześć.
Czy ktoś się orientuje, dlatego nie ma już w sprzedaży googli Gear VR ? Chodzi o modele SM-R324 oraz SM-R325. Pełno było tego w sklepach,... Wyświetl post
Cześć. Dzisiaj robiłem kilka zdjęć w nocy. tak żeby zobaczyć jak wychodzą. Zdjęcia faktycznie bardzo ładne ale zauważyłem że kiedy robię zdjęcie... Wyświetl post
Hej, mam taki problemik i za nic nie mogę tego rozgryźć. Mam problem z aplikacjami do przypomnień. Evernote - nie ma ani paska na ekranie blokady... Wyświetl post
Witam serdecznie.
Mam takie pytanie, odnośnie uznawania gwarancji. To jest zakupiłem w czerwcu ubiegłego roku S9+ przez allegro. Telefon... Wyświetl post
Po aktualizacji do androida Pie i ONE UI nie mogę wybrać wyższej rozdzielczości niż FHD do nagrywania filmów głównym aparatem. Ktoś też tak... Wyświetl post
Pod Google mam kontakty przypisane do grup.
Pomaga to wysyłać szybko smsa do tej grupy, ale to każdy wie.
W S7 podczass pisania SMSów czy... Wyświetl post
Kiedyś widziałem gdzieś w ustawieniach opcję klonowania aplikacji. Teraz nie mogę jej znaleźć. Może ktoś podpowiedzieć gdzie się ona znajduje?
Wyświetl post
Witam , kiedy telefon leży w ciemnym miejscu albo zakryje ręką czujniki u góry telefonu to wyskakuje mi taki komunikat, co zrobić z tym fantem?
... Wyświetl post
Dzień dobry.mam problem z telefonem galaxy S9+.W książce telefonicznej same notorycznie zmieniają mi się nazwy niektórych kontaktów, na jakieś... Wyświetl post
Ciekawą funkcjonalnośc naszych s9+ to rozpoznawanie twarzy na zdjęciach. Na tej podstawie możemy przykładowo ze zdjęcia 4 osób, po przypisaniu... Wyświetl post
Witam,
czy miał ktoś kiedyś problem z sytuacją, gdy przychodzi jeden sms, a na ikonce wiadomosci na ekranie wyskakuje, że przyszły dwa? Jeśli... Wyświetl post
Witam,
Dziś po wyjęciu telefonu z kieszeni zauważyłem że widać 2 kreski na ekranie. Po przeczyszczeniu ekranu stają się one nie widoczne, ale... Wyświetl post
W swoim poprzednim smartfonie, Galaxy S6 Edge, miałem opcję HDR przy robieniu zdjęć i był do niej skrót na ekranie podczas robienia zdjęcia.... Wyświetl post
Czy ktoś coś wie na temat możliwości nagrywania rozmów za pomocą oprogramowania Galaxy 9+? Nie chodzi mi o możliwość zastosowania alikacji... Wyświetl post
Witam. Mam problem z dotykiem w galaxy s9. Telefon posiadam od 2 dni. Podczas pisania wiadomosci ekran nie wychwytuje wszystkich klikniec w skutek... Wyświetl post
Wkroczyliśmy w nowy 2020 rok, a zatem w tym miejscu pozwolę sobie złożyć wszystkim forumowiczom życzenia. Wszystkiego najlepszego w nowym roku, oby... Wyświetl post