2 tygodni(e) temu
Witam.
Próbuje podłączyć pendrive bezpośrednio do telefonu. Mam odpowiednią przejściówkę ale telefon nie reaguje w żaden sposób na połączenie. Testowałem na kilku innych telefonach i z każdym łączu się bez problemu. Nawet na tel kolegi który ma identyczny model. Wychodzi na to że z moim jest coś nie tak. Z komputerem łączy się bez problemu. Mogę przeglądać pliki. Trochę poczytałem na ten temat i zrobiłem wipe cache partition w trybie recovery, debugowanie usb jest włączone, próbowałem jeszcze użyć kodu *#0808# ale wyskakuje za każdym razem komunikat że jest błąd MMI, zrobiłem reset ustawień systemowych i nic nie pomaga. Telefon wogóle nie reaguje na pendrive. Co mógłbym jeszcze zrobić?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
2 tygodni(e) temu
Zresetowałem telefon do ustawień fabrycznych. Niestety to też nie pomogło. Wychodzi na to że problem będzie po stronie gniazda ładowania chociaż dziwne że komputer widzi telefon i mogę przenosić pliki ale chyba mimo to coś musi być nie tak z tym gniazdem. Wydaje mi się że wtyczka siedzi trochę luźno w gnieździe. ale jak ładuje i łączy się z kompem to na razie nie będę jej ruszać.
Temat można uważać za zamknięty. Dziękuję wszystkim za pomoc.
2 tygodni(e) temu
2 tygodni(e) temu
2 tygodni(e) temu
2 tygodni(e) temu
2 tygodni(e) temu
Nie mam takiej opcji jak automatyczna blokada. Jeśli chodzi ci o "automatyczną blokadę po wył ekranu" to nie ma możliwości jej wyłączenia.
Telefon łączy się bez problemu z komputerem
2 tygodni(e) temu
Chyba nie mam takiej opcji
2 tygodni(e) temu
2 tygodni(e) temu
2 tygodni(e) temu – ostatnio edytowany 2 tygodni(e) temu
Znalzlem opcje ustawień USB i zaznaczyłem "przesyłanie plików" ale nic to nie pomogło.
Włączyłem też telefon z włożony pendrive m ale nic to nie dało. Żadnej reakcji nie ma
Myślę czy nie zrobić powrotu do ustawień fabrycznych ale mam trochę tych aplikacji na tel, bankowe, karty płatnicze . Będzie sporo zachodu żeby spowrotem je aktywować