Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

S20 fe aparat

(Temat utworzony: tydzień temu)
124 Wyświetlenia
tstomala
Pathfinder
Opcje
Proszę o wsparcie w rozwiązaniu problemu z aparatem w telefonie Samsung Galaxy S20 FE. Chcę wykorzystać go do podglądu obrazu z adaptera teleskopu, jednak ekran telefonu wyłącza się po około minucie. Czy istnieje sposób na utrzymanie ciągłego działania aparatu, pomimo dezaktywacji funkcji wygaszania ekranu?
7 Odpowiedzi
Bunior
Explorer
Opcje
ustawienia->wyswielacz ->wygaszanie ekranu->utrzymuj włączony ekranu gdy na niego patrzysz
0 Like
tstomala
Pathfinder
Opcje
Dziękuję, jednakże muszę stwierdzić, że rozwiązanie to nie w pełni eliminuje problem. Konkretnie, wykorzystuję system do śledzenia celu, a nie zawsze jestem w zasięgu kamery, aby zapewnić ciągłe rozpoznawanie mojej obecności.
0 Like
Wiatrak24
Samsung Members Star ★
Opcje
Witam. Jest pewien sposób na to ale w tym wypadku wymaga on power banka. W opcjach programisty włącz opcje "Nie usypiaj" i podłącz telefon do power banka. Od teraz gdy telefon będzie podłączony do ładowarki (w tym wypadku do power banka) nie będzie się gasił.1744288680278.jpg
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. W opcji programisty mamy opcję Nie usypiaj. Ekran wtedy jest włączony na stałe, lecz telefon musi być podłączony kablem do ładowarki lub do jakiegoś źródła USB.1744289459646.jpg
tstomala
Pathfinder
Opcje
Dziękuje za cenne wskazówki, pragnę uzyskać dodatkowe informacje. Słyszałem, że aparat pozostaje aktywny, gdy używają go aplikacje takie jak WhatsApp. Próbowałem znaleźć odpowiednią aplikację, aby z telefonu zamontowanego na lunecie stworzyć kamerę IP, a z drugiego telefonu uzyskać dostęp poprzez sieć WiFi. Problem polega na tym, że wszystkie znalezione przeze mnie aplikacje są płatne. Czy znają Państwo darmowe rozwiązanie pozwalające na transmisję obrazu na drugi telefon?
0 Like
tstomala
Pathfinder
Opcje
Niestety ekranu ok nie zgaśnie ale aparat foto niestety gaśnie po 2 min
0 Like
Wiatrak24
Samsung Members Star ★
Opcje
Możesz jedynie zwiększyć ten limit w Camera Assistant do 10 min. Niestety nie ma możliwości ustawienia aby aparat się nie wyłączał.1744361635650.jpg