Hej,Jakie są opcje/aplikacje do zarządzania telefonem S9+ z poziomu Windows 10 ?- bluetooth- wifi- Samsung Flow (nie pelna funkcjonalnosc)- ?
... Wyświetl post
Witam , kilka dni temu zakupiłem Samsunga s9+ i niby jest wszystko cacy , jednak denerwuje mnie ,że nie zawsze reaguje na dotyk , często muszę... Wyświetl post
Cześć,
na Święta otrzymałem w prezencie ładowarkę bezprzewodową, indukcyjną dedykowaną do mojego telefonu Samsung S9, model EP-N5100BBEGWW.... Wyświetl post
Siemka po ostatniej aktualizacji systemu nie mogę znaleźć opcji używania dwóch aplikacji jednocześnie czyli podziału ekranu wcześniej to... Wyświetl post
Witam! Od pół roku jestem użytkownikiem S9+ z czytnika zdrapała mi się emalia następnie na tym miejscu pojawiła się czarna plama która wygląda... Wyświetl post
witam wszystkich
Mam problem z rejestracją w systemie GUARD. Przy podawaniu IMEI wyskakuje komunikat, że podany numer jest nie prawidłowy.... Wyświetl post
Wczoraj po raz pierwszy od momentu zakupu galaxy S9 mialem okazję do zrobienia kilku zdjęć podczas wieczornego spaceru.
Niestety okazało się, że... Wyświetl post
Witam,
Czy jest opcja żeby wybieranie numerów z klawiatury oprócz nazwy i numeru uwzględniało również firmę/pracę tak jak przy wyszukiwaniu ?
... Wyświetl post
Wymienili mi aparat a przeswietlenia nadal sa. Malo tego w przednim rowniez zauwazylam ze sa przeswietlenia jak robie w takich samych warunkach.Co... Wyświetl post
Witam, pod koniec grudnia otrzymałem androida 9 z poprawką zabezpieczeń teraz mamy luty a u mnie nadal poziom zabezpieczeń "grudzień 2018"... Wyświetl post
Witam, posiadam galaxy s9. Zakupilem telefon rzekomo nie brandowany, natomiast z tego co wynika zostalem oszukany. Czekam na aktualizacje do one... Wyświetl post
Witam, mam androida w wersji 9.0 ale ostatnia aktualizacja była w grudniu z grudniowymi poprawkami. Od tamtej pory cisza, czy ktoś coś wie na ten... Wyświetl post
Cześć. Od jakiegoś czasu Pielęgnacja Urządzenia działa mi jakoś nieudolnie. Bardzo długo mieli i po długim oczekiwaniu pokazuje 98%. Od razu po... Wyświetl post
Witam po aktualizacji do wersji beta One Ui na moim telefonie przestały wyświetlać sie powiadomienia z gier/aplikacji itd.
Sprawdzalem ustawienia... Wyświetl post
Chciałbym się dowiedzieć, czy da sie jakoś usunąć przycisk home z wygaszacza, bo w momencie gdy chowam smartfona, wystarczy że musne ekranu w tym... Wyświetl post