Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Pielegnacja urzadzenia

(Temat utworzony: 03-02-2019 06:39 PM)
2022 Wyświetlenia
szymeczek
Explorer
Opcje

Cześć. Od jakiegoś czasu Pielęgnacja Urządzenia działa mi jakoś nieudolnie. Bardzo długo mieli i po długim oczekiwaniu pokazuje 98%. Od razu po uruchomieniu zawsze wskazuje 95%. Póżniej długo przetwarza i 98%. Robilem już reset i ustawienia fabryczne. Miał może ktoś coś podobnego ?

Pozdrawiam wszystkich 

Szymon

0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@szymeczek, aktualizacje są udostępniane przynajmniej raz w miesiącu. Są to przede wszystkim poprawki bezpieczeństwa, które przy okazji mogą wprowadzać inne poprawki i udoskonalenia :winking-face:

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

0 Like
15 Odpowiedzi
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@szymeczek, część użytkowników zgłasza takie same problemy z wolnym działaniem funkcji Pielęgnacja urządzenia. Niestety nie potrafię teraz znaleźć wątku, ale z tego co pamiętam to problem ma zostać usunięty w kolejnej aktualizacji oprogramowania. Musisz uzbroić się w cierpliwość i poczekać na udostępnienie aktualizacji.

0 Like
szymeczek
Explorer
Opcje

Dziękuję bardzo nismo. Bardzo fajne to forum 😊

Pozdrowienia 

mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@szymeczek, nie ma sprawy! Zapraszam do częstych odwiedzin forum. Można tutaj znaleźć sporo ciekawych informacji :winking-face:

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@mirudo24  Chyba tego szukałeś tutaj ?

mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@vdsl2, tak. Dziękuję bardzo za wstawienie odnośnika.

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@mirudo24  Na przyszłość jak nie możesz czegoś znaleźć przez wyszukiwarkę na naszym forum to pytaj się wujka Google.

szymeczek
Explorer
Opcje

Dziękuję :thumbs-up-sign-emoji-modifier-fitzpatrick-type:

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@vdsl2, następnym razem spróbuję. Szukałem przez forumową wyszukiwarkę i jakoś nie mogłem trafić na ten wątek.

0 Like
szymeczek
Explorer
Opcje

Pisałem w tej sprawie do Samsunga za pomocą aplikacji Samsung Members. Dostałem odpowiedź że problem zostanie rozwiązany wraz z następną aktualizacją urządzenia. 

Ciekawe tylko kiedy będzie jakaś najbliższa aktualizacja 😊 Pewnie nie prędko.

Pozdrowienia 

0 Like