26-06-2018 11:30 AM
Witajcie.
Jestem od niedawna posiadaczką modelu s9+, przesiadłam się z S6 Edge. Często wykorzystywałam funkcję nagrywania w zwolnieniu ( np nagrania osób robiących salta itd) i teraz problem. W nowym s9+ nie ma "normalnego" trybu zwolnionego tempa, tylko to super slow mo? w SSM nie mam możliwości nagrać całego salta bo nie trwa ono 0,2s a dłużej....w automatycznym wykrywaniu ruchu w kwadracie tez tylko częśc salta nagrywa się w zwolnieniu bo kwadrat jest za mały zeby objąć cały obszar ruchu. Kiedy chce go powiekszyc pokazuje mi sie komunikat ze w tym trybie nie mozna....nie wspomnie juz o jakosci tego filmu....jakbym pralka nagrywała....mąż w s8 ma idealną jakosc i moze nagrac cały zwolniony film w normalnym zwolnieniu oraz pobrać dodatkowe tryby aparatu, a w s9 nic zadnych opcji?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
26-06-2018 12:00 PM
@MariolaCzoj Wszystko jest, tylko trzeba wejść w ustawienia aparatu i odpowiednio sobie to skonfigurować. Aktywować i wybrać pozycję na ekranie, tak aby było nam wygodnie.
26-06-2018 12:00 PM
@MariolaCzoj Wszystko jest, tylko trzeba wejść w ustawienia aparatu i odpowiednio sobie to skonfigurować. Aktywować i wybrać pozycję na ekranie, tak aby było nam wygodnie.
26-06-2018 12:41 PM
DZIĘKI !!!!!!!!!!!!!
26-06-2018 02:09 PM