Z Fold 4 nedá sa tam ani dostať vyhodí chybu a vypne appku Cez prehliadač mobil nájde bez problémov Zobrazit příspěvek
Dobrý den @MiroslavMrázik Zkoušel jste vymazat paměť a Vymazat data u aplikacemi Find? Zobrazit příspěvek
Custom List Message Item |
---|
Z Fold 4 nedá sa tam ani dostať vyhodí chybu a vypne appku Cez prehliadač mobil nájde bez problémov Zobrazit příspěvek Dobrý den @MiroslavMrázik Zkoušel jste vymazat paměť a Vymazat data u aplikacemi Find? Zobrazit příspěvek |
Zdravim, pred casem jsem posunul dal do rodiny Z Flip3 a bohuzel po 2 letech a par mesicich od nakupu se udelal cerny pruh v ohybu... Zobrazit příspěvek |
A máme tu zabezpečovací aktualizaci a doufám, že vyřeší ty otravné drobnosti. Zobrazit příspěvek Rozumím, ale pro ně je potřeba vědět co nejvíce informací důležitá a čím více informací mají k dispo... Zobrazit příspěvek |
Pekný deň, ďakujeme za informácie o aktuálnosti vášho zariadenia. Je super, že pravidelne aktualizuj... Zobrazit příspěvek |
|
A přátelé máme tu velkou aktualizaci na UI 6.1 pro naše skládací miláčky. Velikost 3010.25MB Zobrazit příspěvek |
Tak už to jede 😀 Zobrazit příspěvek Myslíte takové to trhání při psaní? To se mi snad už neobjevuje, byla to nějaká chyba google zpráv a... Zobrazit příspěvek |
Zdravím, Dostal som od priateľky Fold 5. Samozrejme na faktúre je jej meno. Pri registrácii nového zariadenia na bonus v samsung members mi... Zobrazit příspěvek |
Stretol sa niekto u fold 4 s mrznutim? Telefon sa tvári mrtvo az kym ho trojklikom nerestartujem. Diagnostika ukázala chybu snimacov a po... Zobrazit příspěvek Priatelia dakujem. Nič nepomohlo. Šiel na reklamaciu. V ramci zaruky vymenili display, tel uz fachci... Zobrazit příspěvek |
Dobry den. Riesil uz niekto tuhe tazke otvaranie svojho flipu4?? Mam ho 15 mesiacov a teraz to zacalo. Zobrazit příspěvek Dobrý deň. Prikláňam sa k možnosti kontaktovať autorizovaný servis skôr, ako sa niečo pokazí 😉 http... Zobrazit příspěvek |
Ahojte. Som nešťastný. Začiatkom tohto týždňa mobil ohlásil aktualizáciu. Nečakal som na nič a pustil som ju... Po... Zobrazit příspěvek |
Na vonkajšom displeji kliknem na peňaženku Google a napíše mi oznámenie, že že pokračujte otvorením TELEFÓNU a nepustí ma to ďalej. Doteraz boli v... Zobrazit příspěvek Zdravím mne to tiež nefunguje , mám tam dve karty nainštalované, môže to spôsobiť to? Zobrazit příspěvek |
Zdravim, ma niekto skusenost s nejakou dobrou appkou na editaciu videa a tvorba filmu (strihanie, hudba, titulky)? Store mi ponuka lumafusion za 14... Zobrazit příspěvek Ja som si vystačil aj so základnou, ale tvoril som prvé "video", takže asi tak. Ak niekto tvorí viac... Zobrazit příspěvek |
Je to tu na Z Flip4 Zobrazit příspěvek |
Ahojte, mam zfold5 a spen ktoré bolo súčasťou púzdra originál samsung. No nedarí sa mi spojazdniť diaľkové fotenie pomocou daného spenu. Treba na... Zobrazit příspěvek |
Ahojte, má niekto problém/skúsenosť s nefunkčnou dotykovou zónou na displeji ZFlip 3? V časti nad ohybom zle alebo vôbec nereaguje na dotyk. Dajte... Zobrazit příspěvek Ahoj, mal som podobný problém na s22 ultra, mal som neoriginalne púzdro s magnetickým uzatváranim a ... Zobrazit příspěvek |
Dobry den,mam z fold 4 kupovaný ako novy vo februári 2023. Folia na velkom displeji sa odliepa v ohybnej casti. Mam v ramci zaruky narok na jej... Zobrazit příspěvek Dnes som bol v BA v servise SAMSUNG v Avione, z rovnakým dôvodom, potreba vymeniť fóliu. Môj Fold4 u... Zobrazit příspěvek |
Ahojte, neviete mi poradiť ? Dnes sa mi aktualizoval telefón ( z fold 4 ) a po aktualizácií akonáhle otvorim displej tak sa mobil vypne... ráno... Zobrazit příspěvek Manželka má (mala) Flip 3, jej sa začal vypínať displej 2 týždne po skončení záruky. Platiť za výmen... Zobrazit příspěvek |
Dobrý večer. Stále pridávam inzeráty na bazos. Na fotkách si dám dosť záležať. Prešiel som z Apple na Flip 4. Problém je, že fotky na bazos fotene... Zobrazit příspěvek |
Ahojte, Z ničoho nič sa my zmenilo nastavenie obnovobacej frekvencie na "štandardné" ... Vždy to... Zobrazit příspěvek |
Předmět | Autor |
---|---|
Uživatel | Počet like |
---|---|
5 | |
3 | |
2 |