A je tu další aktualizační balíček. Zobrazit příspěvek
Dobrý den @martfish děkujeme za informace o nové aktualizaci softwaru pro Z Fold5. Je fajn, že pravi... Zobrazit příspěvek
Custom List Message Item |
---|
A je tu další aktualizační balíček. Zobrazit příspěvek Dobrý den @martfish děkujeme za informace o nové aktualizaci softwaru pro Z Fold5. Je fajn, že pravi... Zobrazit příspěvek |
Dobrý den @uzivatelzjihu, děkujeme za informace o nové aktualizaci softwaru pro Z Flip5. Je skvělé, ... Zobrazit příspěvek |
Jen když se telefon po zapnutí bootuje, probleskne na velkém vnitřním displeji velký nápis Samsung. Jinak je dispej černý. Co s tím lze udělat? ... Zobrazit příspěvek Dobrý den @lucieknife, obávám se, že to nebude aktualizací. Také mám Fold4 a po poslední aktualizaci... Zobrazit příspěvek |
Co se stalo po poslední aktualizaci s nastavením samostatných zvuků u jednotlivých aplikací? Měla jsem pro každou aplikaci samostatný zvuk a teď... Zobrazit příspěvek Já mám problém s přehráváním na zamčené obrazovce, když zmáčknutí boční tlačítko pro zamčeno, přehrá... Zobrazit příspěvek |
Dobry den.vie niekto kedy bude na z fold 4 aktualizacia u i 6.1? Zobrazit příspěvek Dobrý den, aktualizace by měla dorazit počátkem května. Byť není Sammobile oficiálním zdrojem inform... Zobrazit příspěvek |
Ahoj všem, poslední dny mi aplikace Outlook a nově otestována i Gmail aplikace nezobrazí notifikaci o příchozím mailu. ... Zobrazit příspěvek Dobrý den @Brunozbruna, také bych zkusil tipy, jak píší kolegové přede mnou. Ale osobně mám Fold4 a ... Zobrazit příspěvek |
Z Fold 4 nedá sa tam ani dostať vyhodí chybu a vypne appku Cez prehliadač mobil nájde bez problémov Zobrazit příspěvek Dobrý den @MiroslavMrázik Zkoušel jste vymazat paměť a Vymazat data u aplikacemi Find? Zobrazit příspěvek |
Zdravim, pred casem jsem posunul dal do rodiny Z Flip3 a bohuzel po 2 letech a par mesicich od nakupu se udelal cerny pruh v ohybu... Zobrazit příspěvek |
A máme tu zabezpečovací aktualizaci a doufám, že vyřeší ty otravné drobnosti. Zobrazit příspěvek Rozumím, ale pro ně je potřeba vědět co nejvíce informací důležitá a čím více informací mají k dispo... Zobrazit příspěvek |
Pekný deň, ďakujeme za informácie o aktuálnosti vášho zariadenia. Je super, že pravidelne aktualizuj... Zobrazit příspěvek |
|
A přátelé máme tu velkou aktualizaci na UI 6.1 pro naše skládací miláčky. Velikost 3010.25MB Zobrazit příspěvek |
Tak už to jede 😀 Zobrazit příspěvek Myslíte takové to trhání při psaní? To se mi snad už neobjevuje, byla to nějaká chyba google zpráv a... Zobrazit příspěvek |
Zdravím, Dostal som od priateľky Fold 5. Samozrejme na faktúre je jej meno. Pri registrácii nového zariadenia na bonus v samsung members mi... Zobrazit příspěvek |
Stretol sa niekto u fold 4 s mrznutim? Telefon sa tvári mrtvo az kym ho trojklikom nerestartujem. Diagnostika ukázala chybu snimacov a po... Zobrazit příspěvek Priatelia dakujem. Nič nepomohlo. Šiel na reklamaciu. V ramci zaruky vymenili display, tel uz fachci... Zobrazit příspěvek |
Dobry den. Riesil uz niekto tuhe tazke otvaranie svojho flipu4?? Mam ho 15 mesiacov a teraz to zacalo. Zobrazit příspěvek Dobrý deň. Prikláňam sa k možnosti kontaktovať autorizovaný servis skôr, ako sa niečo pokazí 😉 http... Zobrazit příspěvek |
Ahojte. Som nešťastný. Začiatkom tohto týždňa mobil ohlásil aktualizáciu. Nečakal som na nič a pustil som ju... Po... Zobrazit příspěvek |
Na vonkajšom displeji kliknem na peňaženku Google a napíše mi oznámenie, že že pokračujte otvorením TELEFÓNU a nepustí ma to ďalej. Doteraz boli v... Zobrazit příspěvek Zdravím mne to tiež nefunguje , mám tam dve karty nainštalované, môže to spôsobiť to? Zobrazit příspěvek |
Zdravim, ma niekto skusenost s nejakou dobrou appkou na editaciu videa a tvorba filmu (strihanie, hudba, titulky)? Store mi ponuka lumafusion za 14... Zobrazit příspěvek Ja som si vystačil aj so základnou, ale tvoril som prvé "video", takže asi tak. Ak niekto tvorí viac... Zobrazit příspěvek |
Je to tu na Z Flip4 Zobrazit příspěvek |
Předmět | Like |
---|---|
6 | |
5 | |
4 |