Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Zvláštní zvuky při otevirani z Fold 5

(Téma vytvořeno: 15-01-2025 04:35 PM)
172 Zobrazení
ad_kollmann
Apprentice
Možnosti
Dobrý den, mám 2 Z Fold 5. Po 2 měsících používání slyším na konci procesu otvírání takové zvuky, jako by se něco odlepovalo. Neděje se to vždy ale dost často. Máte s tím někdo nějakou zkušenost? Díky

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den @ad_kollmann
tohle se stávalo u našeho Flipu, přesně tak, jak popisujete. Je to sice trochu jiné zařízení, ale bude to obdobné. Bylo nám doporučeno nechat dát do servisu, než se zhorší stav a poté nemusí být již uznána reklamace. Vzhledem k tomu, že jsem pak ženě rozbil displej, tak musel do opravy tak i tak.
Doporučuji kontaktovat servis, popsat či to zkusit natočit a i kdyby technik řekl, že je to v pořádku, chtěl bych to raději písemně. Ať není problém do budoucna.
https://www.samsung.com/cz/support/seznam-autorizovanych-servisnich-stredisek-samsung/

Zobrazit řešení v původním příspěvku

10 Odpovědi
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den @ad_kollmann
tohle se stávalo u našeho Flipu, přesně tak, jak popisujete. Je to sice trochu jiné zařízení, ale bude to obdobné. Bylo nám doporučeno nechat dát do servisu, než se zhorší stav a poté nemusí být již uznána reklamace. Vzhledem k tomu, že jsem pak ženě rozbil displej, tak musel do opravy tak i tak.
Doporučuji kontaktovat servis, popsat či to zkusit natočit a i kdyby technik řekl, že je to v pořádku, chtěl bych to raději písemně. Ať není problém do budoucna.
https://www.samsung.com/cz/support/seznam-autorizovanych-servisnich-stredisek-samsung/

Eazy
Big Cheese
Možnosti
Dobrý den, z vlastní zkušenosti radím neotálet, neotevírat a navštívit servis.

Může to být odlupující se fólie, nebo něco mnohem horšího - v drtivé většině případů ***** v kloubu...

Galaxy S25 Ultra | Galaxy S25 | Galaxy Book4 Pro | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Buds3 Pro | Galaxy Ring
danisp1704
Mastermind
Možnosti
Zdravim Vás,ako vravia kolegovia,ide o pravdepodobný začiatok odlepovania vnutornej folie ,kazdopádne navštívte samsung servis.
ad_kollmann
Apprentice
Možnosti
Folie na displeji se neodlupuje, takže proto je mi to divné.
ad_kollmann
Apprentice
Možnosti
Kdyby mi v servisu řekli, že s tím nic není a tedy by mi vystavili i to servisní zprávu, tak pokud by se to riziko až po záruce tak s tím stejně nemohu nic dělat ne? Záruka mi vyprší za půl roku.
0 Like
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
To máte pravdu, na pozáruční servis se to nevztahuje.

Eazy
Big Cheese
Možnosti
Za mne o důvod víc reklamovat. Buď budete ujištěn, že je vše v pořádku, anebo bude řešeno jako reklamace a pokud je borčus v kloubu, řeší se výměnou displeje s rámem. A pokud si dobře pamatuji, tak i baterií (Fold5 je ještě nemá "vyměnitelné").

Takže dostanete nový rám včetně vnitřního displeje, nové baterie a původní zůstanou pouze střeva a zadní kryt/přední displej. Nebo dostanete ujištění, že je vše v pořádku.

Takže win-win v každém případě. Já bych neváhal...

Galaxy S25 Ultra | Galaxy S25 | Galaxy Book4 Pro | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Buds3 Pro | Galaxy Ring
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Dobrý deň.

Súhlasím so všetkými kolegami vyššie. Čím skôr navštíviť autorizovaný servis, na nič nečakať.

Skladacie zariadenia môžu byť náchylné na poškodenie v miestach pantov. Radšej riešiť veci v predstihu, ako následne prísť o možnosť reklamácie, prípadne o celú funkcionalitu zariadenia 😉

0 Like
MichaelOfficial
Black Belt 
Možnosti
Namažte panty olejem😊
0 Like