Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Samsung galaxy z fold6

(Téma vytvořeno: 14-01-2025 08:29 PM)
246 Zobrazení
Šaman
Voyager
Možnosti
Dobrý večer, ak je tu niekto, kto používa Z Fold6, aký kryt by ste mi odporučili? Aby aj niečo vydržal a aj dobre vyzeral. Ďakujem.
0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
Šaman
Voyager
Možnosti
Objednal som Spigen Ultra Hybrid Pro Frost Gray pre Samsung Galaxy Z Fold6. Uvidím, ako to bude vyzerať; keď sa mi nebude páčiť, vrátim ho. Ďakujem všetkým za odporúčania.👍

Zobrazit řešení v původním příspěvku

13 Odpovědi
HonzikN808
Journeyman
Možnosti
Ahoj já používám už dlouho pouzdro od Spigenu konkrétně Slim Armor Pro. Měl jsem ho jak na Fold 5 tak teď na Fold 6. Je trochu dražší ale osobně se mi líbí že kryje i pant a něco vydrží. Fold už mi párkrát spadl na zem a vše ok. Jediná nevýhoda je že nemá stojánek. Jinak za mě super a koupě vůbec nelituji
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý večer, sice nemám Galaxy Fold 6 v dlouhodobém požívání, ale přikláním ke kolegovi, vezmete rozhodně Spigen, který nabízí skvělý poměr mrzi ochranou a vzhledem

fajnsnek2
Eazy
Big Cheese
Možnosti
Dobrý den, osobně jsem toho názoru, že Fold do krytu nepatří. Nárůst tloušťky a hmotnosti je u tak velkého a těžkého zařízení hodně znát. Další nevýhodou je "přední" kryt, který se lepí.

Jediný smysluplný kryt je ten s Spenem, chcete-li jej opravdu využívat.

Fold sám o sobě má vyhodu v rozměrech, kdy je skvělý jednoruč v zavřeném stavu a v tom otevřeném člověk většinou používá obě ruce. Zrovna Fold3/4/5/6 byly telefony, které mi nikdy nespadly...

Galaxy S25 Ultra | Galaxy S25 | Galaxy Book4 Pro | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Buds3 Pro | Galaxy Ring
0 Like
Šaman
Voyager
Možnosti
Ďakujem za odporúčanie, tiež som za to, že kryt telefónu vo váhe a veľkosti nepomôže. Ale predsa len sa obávam, že mi spadne. Nemáte ho poškriabaný? Vydrží ten pant bez škrabancov,ak by som sa rozhodol len pre púzdro, bez ochrany pantu?
0 Like
Šaman
Voyager
Možnosti
Ďakujem za odporúčanie, pozriem tento kryt.
0 Like
danisp1704
GrandMaster
Možnosti
Zdravim Vas,mam folda-4 a pouzívam ho s krytom Supcase ub Pro.Má v kryte komplet kryt pantu na spen,stojancek v zadnej strane a predné sklo v kryte.Je to troška outdoorový kryt,dany kryt je na všetky foldy .Mam ho odskúšaný ,párkrát sa mobil nedopatrením ocitol na zemi,odporúčam ako komplet ochranu takéhoto zariadenia.Ale je to samozrejme už na pouzivatelovi ,či si vyberie typ krytu takýto alebo otváracie-knižkové púzdro.
0 Like
Šaman
Voyager
Možnosti
Ďakujem za odporúčanie, ale hľadám niečo skôr na ochranu proti škrabancom. Nechcem, aby to extrémne zväčšilo telefón.
0 Like
Eazy
Big Cheese
Možnosti
Bohužel už Folda6 nemám. Ale jak píšu výše, žádný z Foldů3/4/5/6 mi nikdy nespadl díky jeho uzkému profilu v zavřeném stavu.

Na všechny modely jsem vždycky nějaké pouzdro zkusil, ale prostě to nebylo ono - s výjimkou aramidové skořepiny na Fold3 tuším...

Galaxy S25 Ultra | Galaxy S25 | Galaxy Book4 Pro | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Buds3 Pro | Galaxy Ring
danisp1704
GrandMaster
Možnosti
Potom by som skusil niečo buď od Samsungu alebo GKK.