Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Galaxy Z Flip 4 a One UI 7.0

(Téma vytvořeno: 09-01-2025 04:48 PM)
253 Zobrazení
GEO195
Journeyman
Možnosti
Zdravím všechny Samsung fandy a přeji vše nejlepší do nového roku. Chci se zeptat, jestli Galaxy Z Flip 4 bude podporovat One UI 7. 0. Diky

4 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den @GEO195
ano, i tento model obdrží Android 15, potažmo One UI 7.0. I když to bude pravděpodobně o něco později oproti novějším modelům.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

Řešení
dejvidek_cz
Helping Hand
Možnosti

Taky zdravím, ano Z Flip 4 dostane Android 15 včetně One UI 7.0, dle informací se Flip 4 dočká ještě další majoritní aktualizace a to na Android 16, což bude někdy v tomto roce. Vzhledem k tomu, že Google změnil období vydávání hlavních verzí, tak doba mezi Androidem 15 a 16 bude mnohem kratší než klasický rok.

S25 Ultra 1TB Titanium Silverblue, Galaxy Buds 3 Pro

0 Like
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Očekával bych únor - březen, pouze můj tip.

Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý večer @GEO195

Galaxy Z Flip 4 byl vydán s Androidem 12 a příslibem 4 let aktualizaci, takže by jste měl dostat aktualizace až do Androidu 16. 

https://m.mobilmania.zive.cz/zkontrolujte-si-jak-dlouhou-softwarovou-podporu-ma-vas-samsung-mohou-to...

fajnsnek2

11 Odpovědi
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den @GEO195
ano, i tento model obdrží Android 15, potažmo One UI 7.0. I když to bude pravděpodobně o něco později oproti novějším modelům.

Řešení
dejvidek_cz
Helping Hand
Možnosti

Taky zdravím, ano Z Flip 4 dostane Android 15 včetně One UI 7.0, dle informací se Flip 4 dočká ještě další majoritní aktualizace a to na Android 16, což bude někdy v tomto roce. Vzhledem k tomu, že Google změnil období vydávání hlavních verzí, tak doba mezi Androidem 15 a 16 bude mnohem kratší než klasický rok.

0 Like
GEO195
Journeyman
Možnosti
Dik za za bleskovou odpověď. A kdy jej mám očekávat?
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Očekával bych únor - březen, pouze můj tip.

GEO195
Journeyman
Možnosti
Dík
0 Like
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý večer @GEO195

Galaxy Z Flip 4 byl vydán s Androidem 12 a příslibem 4 let aktualizaci, takže by jste měl dostat aktualizace až do Androidu 16. 

https://m.mobilmania.zive.cz/zkontrolujte-si-jak-dlouhou-softwarovou-podporu-ma-vas-samsung-mohou-to...

fajnsnek2
GEO195
Journeyman
Možnosti
Diky, to jsem chtěl slyšet. Telefon mám 14 dní, koupil jsem ho zcela nový v top konfiguraci a černé barvě a stál mne (myslím velmi slušných) necelých 10000,- i se zárukou na 2 dva roky. Proto se o to zajímám.
dejvidek_cz
Helping Hand
Možnosti

Že jsem tak zvědavej, kde jste koupil nový Z Flip 4, vždyť ten telefon je 2,5 roku starý a už se dávno nevyrábí. Rozumím tomu, kdyby to byl model, co nemá nástupce a byl v něčem specifický, proč si ho dotyčný koupí, ale tento model má už dva nástupce a třetí bude za cca půl roku...

Jen se obávám toho, že to bylo koupeno od velmi pochybného prodejce, jako tu byla před pár dny podobná situace tuším s S21 Ultra, ta dotyčná rovnou napsala, že se bojí telefon u prodejce reklamovat (přečetla si recenze, telefon má asi vadný displej).

0 Like
カネキケン
Pathfinder
Možnosti
Samsung na svojich zariadeniach máva 4 ročnú podporu aktualizácii, keď prišla rada S24 tam sa to zmenilo na 7 rokov podporí aktualizacie, a čo som videl tak A55 ma už nie 4 roky ale 5 rokov aktualizácie. Keďže mame len 6 radu Z flip/fold tak áno bude mať flip 4 One UI 7. Dokonca aj Z flip/fold 3 ako posledný z rodinky Z flip/fold.
0 Like